Kalu homo seksi rintsikoiden koko

Shad Kehrer  

Pissasin tietenkin ja sit mä nuolin sitä. Ollaan oltu siitä lähtien bestikset ja vaikka molemmilla on poikakavereita, niin rakastellaan ja pissaillaan edelleen.

Oon ihan hurahtanu harmaissa joggareissa sylikkäin pissaamiseen. Olin poikakaverini sen vanhepien mäkillä. Sen isukki tarjos viinaa kaikille, illalla sen isä vei mut saunamökkiin ja rupes puoliväkisin naimaan.

Onneksi ei tullut ketään kattoo kun kaverini isä panee minua. Se oli törkeetä mutta kiihotti kun sai "isältäkin" munaa. On irstas vanha ukko kun välillä haluu pikapanot kun muut ei huomaa. Olin nuorena poikana puskassa kusella, kun vanha nainen tuli katsomaan. Halus katsella ja vei kotiinsa missä halus katsella ilman housuja, tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes päältä naimaan väkisin.

Siinä sai isoa riipputissiä suuhun samalla kun eukko tyydytti itseään. Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty, n. Huh huh , Jaska komaton , Olin kai 15v poika kun pari miestä tarjos viinaa puistossa, en arvannut kun tulin humalaan että haluu naida minua.

Viiskyppiset ukot riisu housuni ja rupes työntää mulkkujaan vuoron perään. Onko muilla kokemuksia huonosta ja "nautiskelusta" kokemuksesta. Eka kerta miestä , Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty kyllä. Nautti kun valitin kun tuuppas sauvaa kunnolla?? No Tulihan , Kunnolta tuntuu että Kunto on saanut ja antanut kunnolla vähän joka sivustolla.

Mulle kävi viking linellä kerran mäihä. Iskin baarista oikein isotissisen ja isoperseisen tammukan, tissien koko varmaan joku DD ja perät oli tehty vain sitä yhtä varten. Se oli varsinainen panokone. Ensin käytiin suihkussa yhdessä.

Siellä se meinas syödä mulkun kokonaan - tai ainakin siltä tuntui. Kun pääsytiin sänkyyn, niin ensin työnsin mulkun naisen vittuun oikein kunnolla, mutta neiti halusikin perspanoa. Ensin tuntui, että ei mene sisään sitten millään, vaikka kyrpä seisoi kuin kanki. Liukastus kuitenkin auttoi, että pääsin tosi toimiin. Neitokaisella oli mukanaan tekomuna, jonka se halusi vielä vittuun sisään ja vibra päälle.

Tekihän kutaa kun kulli oli tiukassa perseessä hierottavana - voi taivas. Eihän sitä käsittelyä kestänyt kuin varttitunnin, vaikka kuinka yritti pidätellä. Mälli lenti tytön perseeseen. Ei se siihen loppunut. Tyttö pesi mulkun nyt kuitenkin hellin käsin, mikä herätti sen taas henkiin. Ei kun uudelleen sänkyyn ja vanhanajan pano edestä. Nyt kyllä kestin huomattavasti pidempään ja sain tyttösen valittamaan allani. Hän meinasi kynsiä selkäni verille.

Enpä ole vielä semmoista orgasmia naisella nähnyt ennen. Tyttö huusi kuin tapettava, silmät nurin päin päässä, ja tärisi kun horkassa. Silloin en kyllä pystynyt pidättelemään enää, vaan toinen lasti lähti tytön vitun pohjalle. Sitten jäätiin hyttiin nukkumaan ja aamulla ennen Tukholmaa kaikki uusiksi.

Aamulla selvisi, että neitokainen oli kihloissa suomalaisen kaverin kanssa, joka ei suostunut panemaan peppuvakoon vaikka tyttö sita halusi. Hullu äijä ei tiedä mitä paitsi jää. Hortoilin laivalta muna arkana maihin ja painuin kaupungille ostoksille.

Enkä ole sen jälkeen tyttöä nähnyt, vaikka olen muutamia kertoja laivalla ollut. Sain nuoren miehen kylään ja ilta meni kosteissa merkrissä. Kun oli suostuvainen annpon sille doldpja joka kokoapyllyyn.

Otti isonkin vaikka valittikin, oli irstasta naida sitä kun vielä tuli uudellenkin. Olin silloin vuotias koltiainen ja pillu tietysti aina mielessä. Runkkailin päivin öin, mutta vonkaamisesta huolimatta en oikeaa pillua onnistunut saamaan. Tytöt vain nauroivat ja käskivät minun vetää käteen, kun ehdotin heille sukupuoliyhdyntää.

Olin maatilan poika, ja meillä oli parikymmentä lehmää navetassa. Kerran pillunhimon ollessa kovimmillaan menin navettaan, otin jakkaran jalkojeni alle ja asetuin Mansikin leveän takapuolen taakse. Kun heräsin aamulla ja huomasin hänellä aamuseisokin, kapusin hänen päälleen istumaan ja seivästin itseni ennen kuin hän oli edes kunnolla hereillä. Miron kunniaksi on sanottava, ettei hän koskaan koettanut kieltäytyä tai vedota väsymykseen. Hän nussi niin kuin kunnon aviomiehen tuleekin.

Mutta eräs asia minua epäilytti: Nyt hän ei pyytänyt enkä minä tarjonnut. Saiko hän sitä muualta? Ajatus kuohutti minua, ja sai minut kerran kostoksi masturboimaan parvekkeella vastapäisessä talossa asuvan vanhemman herrasmiehen nähden jolle tätä ennen olimme Miron kanssa lahjoittaneet muutaman riemullisen live-sex-session.

Aikaa kului, ja kerran vuodessa tapahtuvan Amsterdamiin suuntautuvan työmatkani ajankohta lähestyi. Kolmena aikaisempana vuotena olin käynyt siellä yksikseni, tehnyt pitkiä työpäiviä, katsellut illalla nähtävyyksiä ja virunut lopun aikaa hotellissa. Nyt ehdotin Mirolle, että tämä pitäisi osan kesälomapäivistään tuolloin ja tulisi mukaan. Samalla muistutin häntä Ruotsinmatkalla tapaamastamme ihastuttavasta hollantilaisesta ja ehdotin, että ottaisimme selvää, josko hän on kotimaassaan: Mirosta ajatus oli hyvä, ja hän lupasi ottaa Henkiin yhteyttä.

Tämä kuulemma oli jättänyt Mirolle käyntikorttinsa. Minä tietysti soitin heti Henkille. Hän väitti edelleen, ettei ollut tavannut Miroa sitten yhteisen laivamatkamme, ja sanoi olleensa matkoilla ja ettei siksi ollut ottanut yhteyttä. Tapaamista Amsterdamissa hän piti loistavana ajatuksena.

Hän voisi ottaa muutaman päivän vapaata töistään Helsingissä ja lentää Hollantiin. Tänä vuonna koetin pitää huolta, etteivät työpäiväni messuosastolla venyisi ylipitkiksi. Ensimmäisenä iltana tapasin Miron kaupungilla, kävimme syömässä Breitner —nimisessä ravintolassa Amstelin lähellä.

Annokset olivat pieniä, mutta jumalallisen maukkaita. Kävelimme keskiaikaisia katuja kilometrin verran, neljän kanavan poikki Vondelparkiin, missä katulampun valopiirin rajalla laskeuduin polvilleni nurmikolle, avasin Miron housujen vyön, aloin imeä hänen kankeaan ja työnsin syljellä kastellun keskisormeni tiukkaan reikään hänen pakaroidensa välissä. Kun olin varma, että katulampun alla olevalla penkillä istuva nuoripari varmasti näki mitä olimme tekemässä, nousin ylös, riisuin pikkuhousuni, nojasin käteni puunrunkoon ja työnsin pyllyni Miroa kohti.

Hän nosti hameeni vyötäisille ja alkoi hitaasti panna minua. Minä katselin nuorta paria ja huomasin kuinka tyttö kaivaa pojan kalun esille ja alkaa hitaasti runkata.

Matkaa oli sen verran etten hämärässä nähnyt kullia kunnolla, mutta erotin käden liikkeen hyvin. Miron tuttu kulli hieroi lihaani ja aloin voihkaista joka työnnöllä sen verran kuuluvasti, että tyttö kiihdytti ensin vauhtia ja lopetti sitten yhtäkkiä: Minultakin tuli heti ja vinkuen kiemurtelin Miron kyrvässä kuin perhonen neulassa. Kun Miro oli rynkyttänyt itsensä tyhjäksi sisälleni, lähdimme.

En laittanut pikkuhousuja jalkaani, vaan annoin sperman valua reisiäni pitkin. Nuoripari vilkutti meille ja me vastasimme vilkutukseen. Ilmeisesti korostuksesta pystyi kuulemaan, että olemme ulkomaalaisia, koska poika vastasi englanniksi: He nauroivat, samoin me. Olimme sopineet, että tapaamme Henkin seuraavana päivänä. Hyvistä aikomuksistani huolimatta pääsin lähtemään työstä vasta melko myöhään. En ehtinyt edes vaihtaa vaatteita ennen kuin kiirehdin taksilla sovittuun paikkaan, hamppumuseon eteen lähelle De Wallenin punaisten lyhtyjen aluetta.

Henk oli tullut paikalle ennen meitä, Miro viitisen minuuttia ennen minua. Halaillessamme koetin etsiä Henkistä tai Mirosta merkkejä siitä, olivatko he tavanneet laivamatkan jälkeen.

Salaliittolaisen silmäykset tietysti olivat näkyvissä; olivathan he nussineet laivalla. Muuta minä en tiennyt. Ja vaihdoin salaliittolaisen silmäyksen Henkin kanssa. Olisin antanut paljon, että pääsisin kahden kesken hänen kanssaan ja saisin selville mitä oikeasti oli tapahtunut. Mutta toistaiseksi olin vain tyytyväinen siitä, että suunnitelmani oli etenemässä. Odotin kiinnostuksella sitä, kuinka Miro ehdottaisi ryhmäseksiä. Sitä oli tulossa ennen kuin yö olisi ohi.

Hiukan minua harmitti se, että olin edelleen työvaatteissani. Olisin halunnut keimailla jollakin hiukan seksikkäämmällä. En ollut polttanut pilveä miltei kymmeneen vuoteen ja se yskitti minua aluksi aika lailla. Samoin Miroa, Henk vaikutti tottuneemmalta.

Yksi sätkä riitti mainiosti meille kolmelle. Kadun häly, puheensorina naapuripöydissä ja kahvilan kaiuttimista kantautuva musiikki alkoi kuulua voimakkaammin, illan lämpö alkoi hyväillä ihoa kuumemmin, myöhäiskesän värit alkoivat näkyä intensiivisemmin, sekä Miro että Henk alkoivat tuntua entistä haluttavammilta.

Aloin hihittää ja kun miehet kysyivät mikä oli niin hauskaa, en voinut kertoa mitä olin ajatellut. Muistin nimittäin vielä sen, että aloitteen siihen, että saisin miestä sekä suuhun että tussuun, piti tulla Mirolta.

Kävelimme kanaalin yli ja Damstraatia pitkin. Miro vasemmalla puolellani ja Henk oikealla. Pidin käsiäni heidän ympärillään ja kumpikin piti kättään minun lanteillani. Tämä oli meistä kaikista niin hillittömän hauskaa, että olimme tikahtua nauruun. Käännyimme pienemmille kujille ja yhtäkkiä olimme suuren näyteikkunan edessä. Ikkunassa oli rehevä tummaihoinen nainen pukeutuneena pelkkiin punaisiin pikkuhousuihin.

Hän istui jakkaralla ja katsoi keimaillen Miroa. Hän vei kätensä painavien rintojen alle, kohotti niitä ja kumartui hivenen eteenpäin, Miroa kohti.

Sitten hän kääntyi katsomaan Henkiä ja tarjosi rintojaan samalla tavoin tälle. Minuun katsoessaan hän päästi rintansa, työnsi etusormensa suuhun kastellen sen ja työnsi sitten sen sitten pikkuhousuihinsa. Hän nousi seisomaan, näytti kielensä kärkeä ja lipoi sillä ylähuultaan.

Koko ajan minua tuijottaen hän lakkasi hymyilemästä, tuli aivan ikkunan viereen ja antoi sormensa pelmuta pikkuhousuissa. Suu avautui hiukan ja hän näytti huohottavan. Minulla ei ole lesboseksikokemuksia, enkä niitä erityisemmin haluakaan. Toisaalta en ole koskaan tuntemiani lesboja vierastanut tai pelännyt millään lailla.

Mutta nyt tunsin säikähtäväni. Tempaisin miehet mukaani ja poistuin nopeasti ikkunan äärestä. Seuraavassa näyteikkunassa oli jälleen musta nainen, samoin sitä seuraavassa. Kumpikin koetti tavoittaa ohikulkijoiden katseita, mutta he eivät elehtineet millään tavoin; pikemminkin näyttivät pitkästyneiltä. Kumpikin oli kokonaan alasti, toisen pimppi oli ajeltu, mutta toisella oli tuuhea mätäs reisien välissä Vilkaisin taakseni.

Pikkuhousuihin pukeutunut nainen oli aloittanut pantomiiminsa toiselle ohikulkijalle, amerikkalaisen näköiselle mahakkaalle shortseihin pukeutuneelle miehelle. Seuraavassa ikkunassa nojaili takaseinään vaaleaihoinen nainen, jolla oli yllään sininen korsetti, joka jätti paljaaksi rinnat ja posliiniksi ajellun viivan jalkovälissä. Henk alkoi selittää, että enää hyvin pieni osa prostituoiduista on nykyään hollantilaisia.

Surinamista kotoisin olevat naiset ovat enemmistönä, ja miltei kaikki valkoiset naiset ovat itä-Euroopasta. Miro ja Henk keskustelivat ikkunaprostituution käytännöistä, historiasta, taloudesta, hallinnosta, kaikesta. Kuljin heidän välissään, kädet lanteillani tuntuivat irroittavan minut kadusta ja jalkani tuskin koskettivat maata. Katselin oikealle ja vasemmalle. Kaikkialla näyteikkunoissa oli alastomia tai miltei alastomia naisia, toiset aktiivisina viettelijättärinä, toiset välinpitämättöminä vitunkantotelineinä.

Jos minua olisi nyt pyydetty ottamaan vaatteeni pois ja nousemaan yhteen noista ikkunoista ohikulkijoiden ihailtavaksi, olisin varmasti tehnyt sen. Tunsin kuinka nesteet valuivat pillustani yhtä vuolaina kuin Miron sperma edellisiltana. Tungos kadulla lisääntyi, emmekä enää voineet kulkea kolme rinnakkain. Puikkelehdin väkijoukossa keskenään vilkkaasti keskustelevia miehiä seuraten. Yhtäkkiä käännyimme jostakin ovesta sisään. Ehdin nähdä oven päällä vaatimattoman valomainoksen.

Henk maksoi jotakin ovella olevalle tatuoidulle lihasvuorelle. Mieleni kuvitteli edelleen itseni poseeraamassa alastomana punaisella sametilla koristellussa näyteikkunassa, kun huomasin laskeutuvani pitkiä kapeita portaita, joita reunustivat liian kirkkaasti valaistut valkeaksi kalkitut seinät. Kirkkaan valon tarkoitus oli sokaista. Portaiden alapäässä olevan oven takana oli hyvin hämärästi valistu tila. Aluksi se tuntui aivan pimeältä, mutta silmän totuttua huomasimme olevamme jonkunlaisessa laajassa klubihuoneistossa.

Kuljimme läpi huoneista, joissa oli kussakin esiintymiskoroke ja sen ympärillä asiakkaita täynnä olevia pieniä pöytiä. Sekä mies- että naistarjoilijat, jotka kiertelivät tuomassa juomia asiakkaille, olivat kaikki vailla vaatteita vyötäröstä ylöspäin. Alaosan verhona joillakin naistarjoilijoilla oli musta hyvin lyhyt hame, toisilla pelkkä pienen pieni valkoinen esiliina. Miestarjoilijoilla oli mustat ruumiinmyötäiset housut, mutta muutamien housut oli leikattu takaa auki niin, että kiinteät pakarat olivat paljaina.

Parissa ensimmäisessä huoneessa esiintyvät naiset hieroivat itseään korokkeen keskellä olevaa tankoa vasten ja pyörittivät vimmatusti nänneihin kiinnitettyjä tasseleita. Kolmannessa huoneessa lateksiliiveihin ja kummallisiin, takamuksen ja genitaalit paljaaksi jättäviin polvihousuihin pukeutunut varsin lihaksikas mies rasvasi hyvin, hyvin suuressa erektiossa olevaa kaluaan ja hänen edessään hyvin pienikokoinen, mutta täydellisen pyöreillä pakaroilla varustettu verkkosukkiin ja sukkanauhaliiveihin sonnustautunut tyttö odotti nelinkontin ja sähähteli tälle olkansa yli kehoituksia, joiden tarkoituksesta ei voinut erehtyä, vaikka niiden sisältöä ei ymmärtänytkään.

Henk ja Miro jatkoivat matkaansa kun minä pysähdyin katsomaan pystyisikö mies todella tunkemaan järkyttävän paksun aisansa pikkuiseen naiseen repimättä tätä palasiksi. Pystyi, vaikka nainen huusikin suoraa huutoa aina siihen asti kunnes seiväs oli hitaasti matkannut pohjaan asti.

Mies otti naarasta lanteilta ja alkoi veivata tätä edestakaisin kyrpänsä vartta pitkin. Naisen silmät pullistuivat kuopistaan ja hän ähki nylkytyksen tahdissa. Tuijotin naisen vääristyneitä kasvoja kuin hypnotisoituna kunnes tunsin kosketuksen käsivarressani ja kuulin Henkin äänen sanovan: Tuolla edessäpäin on jotain vielä kiinnostavampaa!

Seuraavien huoneiden estradeilla oli lisää pareja homo- lesbo- ja heteroseksin pyörteissä. Emme pysähtyneet pitkäksi aikaa mihinkään. Henk kertoi tuntevansa jonkun miehen, joka esiintyi täällä. Kysyin kuinka pitkään mies pystyy esiintymään samana iltana ja Henk kertoi Viagran olevan kuin taivaan lahja tämän alan artisteille. Lopulta pysähdyimme huoneeseen, jossa myös naitiin pienellä näyttämöllä. Jostakin syystä täällä tunnelma oli selittämättömällä tavalla erilainen. Meidät ohjattiin vapaaseen pöytään aivan näyttämön viereen.

Parin metrin päässä meistä, puolireiden korkeudella olevalla korokkeella, makasi punatukkainen nainen selällään ja hänen päällään asennossa jo viisissäkymmenissä oleva tukeva mies. Nainen levitti reisiään käsillään, pitäen polvia koukussa ja mies nuoli hänen reisiväliään samalla pumpaten kaluaan naisen suussa.

Pian pöytään istuuduttuamme nainen sai — vingahtelusta ja vääntelehtimisestä päätellen - mitä ilmeisimmän orgasmin. Mies jatkoi nopeaa naintia kunnes sperma alkoi tulvia yli naisen suun äyräiden.

Kun pari alkoi kömpiä ylös, tajusin mikä tässä huoneessa oli erilaista. Nämä ihmiset eivät olleet ammattilaisia. Molemmat noukkivat vaatteita lavan reunalta, vaihtoivat nopean suukon ja menivät sitten pöytiinsä pukemaan ne ylleen. Minun vatsaani kouristi ja tuntui kuin vähän aikaa sitten poltettu pilvi olisi kolahtanut uudelleen. Nuori aasialaisen näköinen miestarjoilija jolla oli hurmaava hymy, ihastuttavat kiinteät paljaat pakarat ja sopusuhtaiset käsivarret ja rintalihakset tuli ottamaan tilaustamme.

Minä tilasin Falls Road Flipin, jossa ilmeisesti oli ainakin Calvadosta, jonkinlaista valkosuklaalikööriä sekä omenäbrandyä ynnä muuta ja jonka hinta oli tähtitieteellinen niin kuin tällaisissa paikoissa lienee aina. Tarjoilijan ottaessa tilausta Mirolta ja Henkiltä huomasin kuinka naapuripöytään saapui nuori, rinnat paljaaksi jättävään vihreään korsettiin ja verkkosukkiin pukeutunut mustatukkainen ja tuuheatussuinen nainen ja pelkkään kaulapantaan, muutamaan ketjuun ja kalukukkaroon verhoutunut hyvin lihaksikas nuori mies.

Olin utelias, koska paitsi vaatetus, myös nahkaisen rahastuslaukun ja maksupäätteen puute kavalsi sen, etteivät tulijat olleet tarjoilijoita. Pöydässä istui noin nelissäkymmenissä oleva pariskunta. Mies näytti hyvin istuvine harmaine pukuineen liikemieheltä ja nainen keltaisessa pitkässä iltapuvussaan täytti varmasti paikkansa liikemiehen edustusvaimona.

Tulijat kumarsivat kohteliaasti pariskunnalle, nämä vilkaisivat toisiaan hermostuneen näköisesti ja nainen nousi seisomaan; niin äkkinäisesti, että oli kaataa tuolinsa. Nuori mies tarjosi rouvalle käsivartensa ja he lähtivät tytön seuraamina nousemaan lavalle. Syrjäsilmällä huomasin Henkin täyttävän jotakin tarjoilijan antamaa lomaketta, rastittavan siinä olevia ruutuja. En kiinnittänyt asiaan suurempaa huomiota, koska tapahtumat lavalla vaativat kaiken tarkkaavaisuuteni. Rouva seisoi lavalla kuin transsissa.

Nuori mies oli alkanut riisua häntä. Iltapuvun selästä löytyneet napit avautuivat, naisen olkapäät paljastuivat. Mies pujotti rouvan toisen käden pois hihasta, sitten toisen. Hänellä ei ollut yläosan verhona enää muuta kuin mustat rintaliivit. Sitten koko iltapuku valahti lattialle. Alla oli ainoastaan musta pikkuhousut ja stay-up —sukat, jaloissa keltaiset korkokengät.

Mies on rouvan takana ja kiertää kätensä kainaloiden alta tämän rinnoille, puristaa niitä hiukan kuin arvioiden. Sitten vetää kätensä pois ja avaa hakaset selästä, siirtää olkaimia sivulle niin, että liivit putoavat alemmas ja vapauttavat rinnat. Nänninpihat ovat suuret ja tummanruskeat, nännit törröttävät kiihotuksesta. Mies työntää jälleen kätensä kainaloiden alta rinnoille, nyt nipistää nännit sormiensa väliin.

Hän on painautuneena naista vasten ja nyt tämä hieraisee takapuoltaan miehen lantiota vasten. Nuori nainen on tähän asti seisonut vierellä toimettomana, mutta nyt hän ottaa rintaliivit ja vie ne kauemmas.

Mies pujottaa, edelleen naisen takana seisten, sormensa pikkuhousujen alle ja vetää niitä hitaasti alaspäin. Mies notkistaa polviaan niin, että voi vetää housut keskeytymättä nilkkoihin asti. Siihen hän jättää ne ja alkaa sivellä sukkien peittämiä sääriä, sitten reisiä.

Kädet kulkevat aina paljaalle iholle asti ja vielä eteenpäin, pakaroille. Toinen käsi kiertää etupuolelle ja ottaa kuppiinsa koko vitun. Mies hieroo vittua kädellään samalla kun kuiskaa jotain rouvan korvaan. Ilmeisesti mies oli kysynyt josko rouva haluaa pitää sukat jalassaan, koska nyt mies laskeutuu polvilleen ja alkaa vetää toista sukkaa alas.

Saatuaan sukan riisuttua nilkkaan asti hän kohottaa jalkaa. Samalla nuori nainen tulee ja tarjoaa kätensä rouvalle, jotta tämän on helpompi pitää tasapaino seisoessaan yhdellä jalalla. Mies ottaa korkokengän jalasta, pujottaa jalan pikkuhousujen lahkeesta ja riisuu sukan, siirtää vielä lattialle myttääntynyttä iltapukua taaemmas.

Sitten sama toisella jalalla. Nyt rouva on kokonaan alasti, vain suuret korvarenkaat yllään. Minä vilkaisen naapuripöydän liikemiestä, näen hikihelmiä hänen otsallaan. Nuori nainen keräilee vaatteet lattialta ja vie ne kauemmas. Nuori mies alkaa puhua. En ymmärrä sanaakaan hollannin kielestä. Hän astuu askelen kauemmas rouvasta, tarttuu tätä olkapäästä ja pakottaa tämän tekemään täyden asteen käännöksen, näyttämään itsensä joka puolelta.

Nuori mies puhuu hitaasti ja matalalla äänellä. Hän kohottaa rouvan toista painavaa rintaa, sitten toista. Kääntää sitten rouvan selin, raottaa kaksin käsin pakaroita ja sanoo ensimmäisen sanan, jonka minäkin ymmärrän: Hän asettuu seisomaan rouvan yläpuolelle, jalat molemmin puolin tämän vyötäröä, suuret pyöreät pakarat polvien välissä.

Hän ottaa liukuvoidetta käteensä, kumartuu eteenpäin ja alkaa huolellisesti voidella rouvan peräreikää, työntäen sormensa sisään. Huomaan, että liikemies naapuripöydässä alkaa huohottaa. Koetan seurata tapahtumia lavalla yhtä aikaa kun vilkuilen löytääkö nuori nainen anaaliseksipartneria. Eräässä pöydässä oleva pariskunta kuiskuttelee äänekkäästi. He ovat suunnilleen saman ikäisiä kuin liikemies ja hänen rouvansa.

Lopulta mies vinkkaa korsettitytön luokseen. Minulle jää epäselväksi usuttiko nainen miestään vai esteli, todennäköisesti pikemminkin usutti, koska miehen antaessa luottokorttinsa ja näppäillessä numeron korsettitytön maksupäätteelle nainen naurahtelee samalla kun puhuu hermostuneesti.

Tuuheatussuinen nuori nainen vie miehen lavalle. Alaston rouva, jonka pylly on voideltu nyt perinpohjaisesti, nousee ylös ja alkaa riisua tulijaa. Riisuminen ei suju niin sulavasti kuin itse rouvan riisuminen aiemmin, mutta aito kiima korvaa ammattimaisuuden.

Pikkutakki, solmio, paita lennähtävät lattialle. Kenkien ja sukkien riisumista mies auttaa itse, mutta housut jäävät rouvan velvollisuudeksi. Kohta yllä ovat enää bokserit. Ne rouva tempaisee nilkkoihin paljastaen kivikovaan mittaansa pullistuneen kyrvän.

Rouva käy siihen kiinni kuin nälkäinen ja imaisee sen suuhunsa. Tässä vaiheessa tuuheatussuinen korsettityttö keskeyttää hänet ja rullaa nopeasti kondomin melan verhoksi. Rouva upottaa kalun vielä uudestaan suuhunsa, mutta liekö kumin maku ei miellytä, koska lopettaa aika äkkiä, tekee kädellään pari runkkausliikettä ja asettuu sitten jälleen lattialle nelinkontin miehen eteen, selin pylly pystyssä odottaen.

Kalukukkaroon pukeutunut adonis on siirtynyt syrjemmälle. Korsettityttö tarttuu miehen seipääseen ja voitelee sitä liukuvoiteella. Mies laskeutuu polvilleen, vaikuttaa siltä, että tyttö ohjailee miehen liikkeitä käyttäen kyrpää kädensijana. Tyttö vie kyrvän pakaroiden väliin.

Mies alkaa painautua sisään. Naisen kasvot ovat minuun päin ja minusta tuntuu, että hän katsoo suoraan lävitseni. Käsivarret ovat suorina, nyrkit tukevasti lattiaa vasten. Rinnat käsivarsien välissä alaspäin, vielä liikkumattomina, odottavina. Suu on tiukka viiva. Minulla välähtää muistikuva siitä, kuinka teini-ikäisenä näin maalla kerran kuinka tammaa astutettiin orilla.

Isäntä auttoi jonkinlaisella kepillä orin elintä osumaan reikään samalla tavalla kuin korsettityttö nyt ohjaa miehen kyrpää naisen peräreikään. Tamman kasvoilta näkee kuinka ori hitaasti tunkeutuu suoleen. Silmät laajenevat ja suu kiristyy entisestään. Suu avautuu hiukan ja tammalta pääsee hiljainen ääni, joka ei katkea ennen kuin korsettityttö on vetänyt kätensä pois ja ori on työntynyt koko mitaltaan sisään.

Sitten ori vetäytyy hiukan taakse ja töytäisee. Uusi älähdys ja rintojen uusi heilahdus. Vaikuttaa siltä, että rouva on tähän asti pidättänyt hengitystään. Nyt hän alkaa huohottaa. Jokaisella työnnöllä hän voihkaisee. Työntää takapuoltaan taakse kohti miestä, koukistaa käsivarsiaan niin, että rinnat alkavat hipoa lattiaa.

Silmät pullistuvat päästä samalla tavoin kuin sillä pienellä naisella, jota isokyrpäinen mies käytti runkkausvälineenään toisessa huoneessa aiemmin. Hiki virtaa nyt rouvan kasvoilla valtoimenaan ja suu on kokonaan auki. Mies astuu naista ja pylly lypsää miestä. Mies nousee ylemmäs, on rouvan takana päkiöiden varassa, polvet koukussa, reidet levällään. Hän pitää kiinni vyötäröstä ja polkee, polkee, polkee. Tissit heiluvat nyt villisti, rouva voihkii kovalla äänellä ja imee kyrpää pakaroiden väliin.

Yhtäkkiä hän nostaa ylävartaloaan ylöspäin, kädet irtoavat lattiasta, kasvot vääristyvät ja katsovat jonnekin kattoon. Mies miltei luiskahtaa ulos, hän kadottaa hetkeksi rytmin, mutta saa siitä heti uudestaan kiinni. Hän tarttuu tiukemmin naisen vyötäröön ja alkaa tikata yhä nopeammin. Nainen lysähtää takaisin lattialle, nyt kasvotkin lattiaa vasten, kädet velttoina sivuilla.

Joku yleisössä alkaa taputtaa. Toinen katsoja yhtyy siihen. Sitten minä alan lyödä käsiäni yhteen. Mies jatkaa vielä muutaman nopean työnnön ja sitten häneltäkin tulee. Hän jähmettyy hetkeksi, nytkähtää kerran kaksi, kolme, kaatuu naisen selän päälle. Jälkiväristykset nytkäyttelevät miestä muutaman kerran. Nainen alkaa liikahdella ja mies havahtuu.

Hän vetää vielä puolijäykkänä olevan kyrvän ulos ja riisuu nopeasti kondomin. Huomaan odottavani kiinnostuneena sitä, kiittääkö pari aplodeista kumartamalla. He vilkaisevat yleisöä hiukan hämmentyneinä ja alkavat laskeutua matalalta lavalta. Korsettityttö ja kalukukkaromies tuovat heidän vaatteensa. He pukeutuvat kaikkien nähden, omissa pöydissään. Seuraava esitys meni minulta hiukan ohi.

Minusta tuntui, että olen yhtä hengästynyt kuin anaaliseksirouvan täytyi olla. Jaoin tarkkaavaisuuteni lavalla olevan nuoren alastoman miehen fellaation, naapuripöydässä pukeutuvan liikemiehen vaimon ja Henkin kanssa, jolta pyytelin vastauksia lukemattomiin kysymyksiin, joita mieleeni ryöppysi.

Jos taas naista kaivataan, niin tuo tumma kaunotar hoitaa asian. Mutta aika harvoin niin käy. Yleensä täällä on riittävästi yleisöä. Tietysti osa yleisöstä tulee vain katsomaan.

Mutta kyllä suurimmalla osalla on halu myös exhibitionistiseen seksiin. Moni tietysti käy katsomassa useita kertoja ennen kuin itse uskaltaa esiintymään. Ilmoittautuessa maksetaan tietty summa. Samalla kerrotaan millaista seksiä esiintyjäkandidaatti haluaa. Sitten kun partneri löytyy, tämä maksaa myös tietyn summan. Pukeutuminen jälkeenpäin yleisön nähden on kuin käänteistä stripteasea. En osaa sanoa kiihottaako se pukeutujaa, mutta yleisöä kyllä, luulisin. Tuo Henkin viimeinen huomio pukeutumisesta yleisön nähden saattoi kyllä pitää paikkansa.

Minä en tahtonut saada silmiäni irti rouvasta, jonka kaikki meikit olivat levinneet pitkin kasvoja, ja joka joutui pyllistelemään sinne ja tänne vetäessään pikkuhousuja ja sukkia jalkaansa, rintaliivejä ylleen. Keltainen iltapuku liimautui hikiseen ihoon ja kampauksesta oli enää muisto jäljellä siinä vaiheessa kun hän lopulta sai istuttua miehensä viereen ottamaan siemauksen kuohuviinilasistaan.

Pukeutuminen on tavallaan vielä yksityisempää kuin rakastelu, sehän tehdään useimmiten yksinään, kun taas rakasteluun yleensä tarvitaan ainakin kaksi. Lavalle oli ilmoittautunut nuorehko mies, jonka korsettityttö riisui kalukukkaromiehen kierrellessä pöydissä etsimässä naista, joka haluaisi antaa nuorelle miehelle suuseksiä lavalla. Viisissäkymmenissä oleva hoikka musta nainen ilmoittautui. Nuori mies riisui tämän alasti ja asettui sitten selälleen lattialle.

Korsettityttö pujotti käsiraudat nuorukaisen ranteeseen ja jäi koko aktin ajaksi pitelemään käsiraudoista niin, että miehen täytyi pitää käsiään suoraksi ojennettuina päänsä yläpuolella. Alaston nainen polvistui miehen levitettyjen jalkojen väliin ja alkoi tyydyttää tätä suullaan. Jossain vaiheessa hän vei toisen kätensä reisiensä väliin ja masturboi itselleen orgasmin. Kun mieheltä tuli, nainen antoi siementen roiskua kasvoilleen.

Parin laskeutuessa lavalta nainen hieroi sperman ihoonsa kuin kasvovoiteen, suikkasi sitten suukon miehen suulle ja kumpikin meni pöytäänsä pukeutumaan.

Minä huomasin, että olin tuskin maistanut Falls Road Flipiäni. Laskiessani coctailin takaisin pöydälle huomasin kalukukkaromiehen ilmestyneen viereeni. Korsettityttö oli hänen takanaan. Mies kumarsi kevyesti minulle. Sitten muistin lomakkeen, jota Henk oli täyttänyt anaaliseksirouvan aloittaessa esitystään.

Vilkaisin Henkiin ja Miroon. He hymyilivät leveästi ja Henk viittasi miehen suuntaan sanoen:. Nostin ymmyrkäisen katseeni edessäni olevaan mieheen, jonka vartalossa jokainen lihas oli näkyvissä. Hän hymyili ja tarjosi käsivarttaan. Kun nousin tuolista, minusta tuntui kuin Coffee Housessa poltettu kannabis olisi noussut kolmannen kerran. Vaimea musiikki, joka oli koko ajan säestänyt tapahtumia, tuntui vyöryvän päälle todellisuudessa musiikki pidettiin hyvin hiljaisella ilmeisestikin sen takia, että rakastelevien parien ääntely olisi kunnolla kuultavissa.

Hämärän, mustilla verhoilla sisustetun tilan katossa olevat, lavalle suunnatut valonheittimet olivat yhtäkkiä aivan liian kirkkaat. Riistäydyin irti miehen käsivarresta, käännyin pöytään ja join cocktailini pohjaan saakka.

Sitten otin miehen käsivarresta uudelleen kiinni. Koko lyhyen matkan lavalle minua hävetti, koska ajattelin, että kaikki luulevat minun tarvinneen alkoholista rohkaisua, kun todellisuudessa kyse oli ollut vain marijuanan aiheuttamasta janon tunteesta.

Kaksi askelmaa, ja olin lavalla. Kirkkaat valot aiheuttivat sen, etten pystynyt näkemään ympäröivien pöytien ihmisistä muuta kuin hyvin epämääräiset hahmot, kasvoja ei ollenkaan. Vältin katsomasta siihen suuntaan, jossa Miro ja Henk käsittääkseni istuivat. Käännyin kohti keltapukuisen naisen pöytää; hän oli ainoa naispuolinen ystäväni huoneessa. Tunsin miehen kädet kaulallani. Hän seisoi takanani ja siveli selkääni, kylkiäni, lanteitani, takapuoltani, reisiäni.

Tiesin hänen kohta riisuvan minut ja minua harmitti valtavasti, etten ollut ehtinyt vaihtaa mitään seksikkäämpää ylleni.

Nimikylttini sentään oli siirtänyt taksissa käsilaukkuun. Sukkia en ollut ymmärtänyt laittaa, enkä edes riisua typeriä sukkahousja. Mies ei antanut minulle paljoa aikaa velloa harmissani. Tunsin kuinka kädet riisuivat jakun olkapäiltä ja pujottivat kädet hihoista. Vaate putosi johonkin missä en sitä nähnyt. Sitten kaulassa olevan huivin solmu avattiin ja huivi hävisi.

Sormet alkoivat availla silkkisen kermanvaalean puseroni nappeja. Kurkussa tuntui kuristava tunne. Puseron etumus avautui ja paljasti rintaliivien verhoamat rinnat.

Sitten kädet yllättäen matkasivat alas, alas, alas ja pujahtivat hameen helman alle. Siellä ne taas nousivat ylöspäin pitkin sukkahousujen sileätä kudosta aina vyötärönauhalle asti ja vetivät sitten sukkiksia alemmas.

Tällä kohtaa epäjärjestyksessä olevien ajatusteni summa oli: Tämä mieshän on tosi ammattilainen. Aluksi kun hän silitteli minua, hän itse asiassa tutki millaiset alusvaatteet minulla on.

Jos minulla olisi ollut korsetti tai sukkanauhaliivit, niin riisumisjärjestys olisi ollut toinen. Mutta sukkahousut otetaan pois ennen hametta.

Korsettityttö ilmestyi vierelleni tueksi kun oli aika ottaa kengät ja sukkahousut pois ja jouduin seisomaan vuorotellen kummallakin jalalla. Vieläkään mies ei riisunut puseroani. Hänen kätensä vaelsivat taas hameeni alle ja ohimennen hän kosketti jalkoväliä.

Ammattilainen, kokeili olenko märkä. Hän otti pikkuhousujen nauhan sormiensa väliin ja kuljetti housut nilkkoihin. Jälleen tukea tuuheatussuiselta korsettitytöltä kun pikkuhousut katosivat.

Sitten kalukukkaromies alkoi puhua hollantia matalalla äänellään. Korsettitytön näin syrjäsilmällä poistuvan lavalta. Tiesin minua kaupiteltavan nyt. Mies vei käteni lanteilleni ja tunsin sormien alkavan kerätä kangasta mytyksi. Se nousi hitaasti vesirajaan ja siitä yli.

Punertavakarvainen tussuni oli nyt kaikkien huoneessa olijoiden tarkasteltavana. Tunsin häpyhuulten olevan turvoksissa. Aivan vaistomaisesti työnsin lantiotani hiukan eteenpäin niin, että reiteni hiukan raottuivat, esittelin tavaraani.

Mies käänsi minua niin, että huoneen toisellakin laidalla olevat näkisivät. Toisella jalallaan hän minua hiukkasen tönäisten antoi merkin, että siirtäisin jalkojani erilleen. Tottelin, ja seisoin pienessä haara-asennossa. Vasemmalla kädellään hän piteli hameen helmaa ylhäällä ja oikealla kädellään hän silitti karvoitustani ja livautti sitten yhden sormensa sisälle pilluuni. Hän työnsi sormea syvemmälle, veti sen sitten pois ja nosti sen ylös kuin voitonmerkiksi. Se oli luonnollisesti hyvin märkä minun mehuistani.

Hän näytti sitä eri puolille puhuen koko ajan. Sitten hän kosketti samaisella sormella kasvojani, piirteli märkiä viivoja minuun ja painoi sormen sitten suuhuni. Imin pilluni hapanta makua sormesta. Yhtäkkiä minulla oli jotain tekemistä sen sijaan, että olin vain passiivisesti esiteltävänä. Imin kaiken happamuuden pois sormesta.

Koko ajan mies puhui matalalla äänellä, minulla oli tunne, että hän kuvaili juuri tapahtuvaa sormen imemistä. Halusin antaa hänelle näytettävää koko rahan edestä. Yhtäkkiä hän silpaisi puseroni pois. Rintaliivien hakaset aukesivat ennen kuin ehdin tajutakaan, ja liivit katosivat. Hameen vetoketjun avaaminen kesti alle puoli sekuntia, ja niin olin aivan alasti. Kalukukkaromies käänsi minua niin, että näin takanani olevat kaksi miestä, jotka korsettityttö oli tuonut lavalle.

Kaksi miestä ja sata silmäparia. Päässäni kohisi ja vaimea musiikki tuntui taas jumputtavalta pauhulta. Toinen miehistä oli ujon näköinen noin vuotias silmälasipäinen kiharatukkainen poika, joka oli pukeutunut T-paitaan ja farkkuihin.

Toinen oli viisissäkymmenissä oleva pukumies, jonka solmiossa oli valkoisella pohjalla pieniä punaisia ruusuja, puvuntakkinsa hän sentään oli jättänyt tuolin selkänojalle. Hänellä oli ruskeat, lempeät silmät. Myöhemmin en koskaan pystynyt palauttamaan miesten ulkonäöstä mieleeni muuta kuin vanhemman ruskeat silmät ja nuoremman kiharan tukan. Ja sen, että hän piti silmälasit päässä koko ajan. Yhtäkkiä en osannut päättää kumman riisuisin ensin.

Kieltämättä nuori liha oli houkuttelevaa, en ollut näin nuorta maistanut vuosiin. Mutta olin jotenkin kiinnittänyt huomion kravattiin, ja päätin ottaa sen ensin pois. Kiedoin solmion sitten kiharapäisen miehen kaulan ympärille solmua en sentään tehnyt odottamaan kunnes sain riisuttua vanhemman miehen kauluspaidan.

Sen jälkeen kuorin kiharapään yläruumiin paljaaksi ja heitin solmion menemään. Sitten astuin taaksepäin ja komensin kumpikin tuntui ymmärtävän englantia molempia laskemaan housut alas. He tekivät työtä käskettyä. Kun housut olivat nilkoissa, käskytin alushousut alas.

Tetas latinas culonas pollas grandes tetas gordas mujeres putas maduras amater nacho vidal anal amateur videos caseros maduras videos porno de tetonas x de paris porn video de masajes video porno español sexo duro rubias ver porno gratis peliculas pornos en español hd porn bbw videos abuelas videos x sexo erotico video de lesbianas porno clasico gratis sexo vidios porno amaters polla parejitas porno espa vidios maduras orgias maduras actrices porno americanas videos de intercambio de lesvianas gratis x españoles gratis gonzo porno vintage español gratis de lesbianas come coños peludos vidios eroticos putas video porno gratis enanas xxx maduras sexo jovenes follando gratis orgias señoras follando gratis porno gratis viejas jenna jameson videos de lesbianas follando vidios porno videos mujeres muy gordas follando gratis porno mujeres videos de masajes eróticos videos gratis porno twink porno madura xvideos sexo gratis grandes actrices porno orgias hd mejores videos de paris porn bree daniels videos putas maduras videos lesvianas xxx abuelas calientes vídeos porno negras mamando pollas grandes follando porno gratis kitty mejor video bdsm porno gratis maduras porni español videoa xxx voyeur playa sexo xxx madres ruvia19 videos porno squirt xxx mujeres videos de pies bailey jay videos porno de sexo gratis maduras.

con maduros follando gorda follando chicas pajeandose videos porno españoles porno gey videos peludas bondage videos lesbianas latinas folladas por el amor xxx porno sado videos porno rubias 19 xxx chicos porno grati videos sexo asiatico chicos porno en la calle videos pornos gratuitos porno sado gratis videos xxx porno gratis dogfart bullporn porno vidio porno videos pornos pollas enormes tetas los mejores vídeos de enfermeras follando vidios pornos gratis porno negritas petardash porni español parejas porno en la ducha bdsm porno.

cumlouder videos gratis videos porno xxx gold porno español grati jinx maze porno con gordas maduras gratis abuela analporn porno gordas negras maduras porno de masajes mujeres corriendose a cuatro patas x videos de lisa ann videos porno asiatico chicos follando con joven follando cumlauder españa masaje xxx caperucita roja porno porno lesbianas gratis lesbianas sexo xxx videos trabestis videos pornos gratis videos maduras gratis videos gey gratis pollas grandes xxx amas de sexo lesbico forzada xxx películas porno gratis duro teens hd 1080 videos videos lesbianas vidios maduras bbw pajas gratis porno latina xxx películas pornográficas gratis de gordas sexo videos pornos de porno gey gratis xxx videos de solteras x amater corridas xxx buscar porno porno gratis video porno maduros follando porno en hd viejas follan bisexual porn 18 porno twink porno gratis xoxos peludos videos caseros lesbianas gratis 18 vids porn porno español videos hentai kourtney kane videos caseros de maduras lisa ann hd tetonas latinas xxx voyeur seso gratis gangbang videos sexuales gratis gang bang porno casero interracial tetona natural vidios pornos grstis follandose videos transexual videos porno español videos masaje xxx franceska jaime mujeres haciendo sexo con putas team skeet porno tran sexo negro xvideos hd rubias 19 amater nacho vidal follando porno en español maduras travestis follando duro putas muy peludos gratis en español actrices españolas videos porno chicas sexy xxx negras folladoras spanish porn xxxporno cumlouder hd sexo interracial chicas porno gratis porno gratis ancianas nacho vidal en castellano despedida soltera ver gratis negras grandes porno xxx abuelos porno xxx abuelos porno lesbicas porno de tetonas porno porno bisexuales ruvias follando rumanas xxx videos coños peludos videos porno bisexual español video porno alexi texas videos xx maduras tetonas negras embarazadas desnudas zorras lesbianas asiaticas folladas lesbianas follandose videos maduras maserati xxx amas de asiaticas porno hd 1080 porno manga hd primera vez anal porno gratis de lesvianas pillados follando webcams sexo anal maduritas porotube porrno gratis porno español maduras vídeo de putas rubias fontanero tetudas naturales perfectas peliculas x amater follando gordas desnudas polla porno grati travesti masaje xxx follando por torbe porno pelis porno gat maduras maduras.

Kalu homo seksi rintsikoiden koko

Päätettiin joskus ottaa uusiksi, mutta eri paikassa. Tanssiminen vielä jatkui meillä sinä yönä. Kertakaikkiaan oli mieleenjäävä hääreissu naapuripitäjään. Tytär saa kyrpää poikakaveriltaan aktin jälkeen isä pääsee jälkiliukkaille - Ilmaisia Porno Videoita - hcporntube. Yhtiön asuntoa , Mulla on vähän samnlainen kokemus; oltiin uimarannnalla toisen tytön kans, jota en oikein ees tuntenu sillon.

Ollaan vaan samassa koulussa. Uitiin ja otettiin aurinkoa. Kaikkee juteltiin seksistä ja pojista kans. Yhtäkkiä se kysy et oonko ollu koskaan tytön kans ja kerroin et haluisin kyllä, mutta kukaan tällaista pullukkaa halua. Se sano et mä oon kaunis ja haluttava. Hyväiltiin siinä rannalla pyyhkeen alla vähän toisiamme ja mentiin uimaan, niin se kysy et haluunks laittaa käden housuun kun se pissaa vedessä? Olin ihan äimänä ja sanoin et joo. Se pissas rantavedessä kun pidin kättä bikinien sisällä.

Pian mentiin meille ja se nuoli mulle parhaat orkut mitä oon saanu ikinä ja pyysi pissaamaan suuhun kylppärissä. Pissasin tietenkin ja sit mä nuolin sitä.

Ollaan oltu siitä lähtien bestikset ja vaikka molemmilla on poikakavereita, niin rakastellaan ja pissaillaan edelleen. Oon ihan hurahtanu harmaissa joggareissa sylikkäin pissaamiseen. Olin poikakaverini sen vanhepien mäkillä. Sen isukki tarjos viinaa kaikille, illalla sen isä vei mut saunamökkiin ja rupes puoliväkisin naimaan. Onneksi ei tullut ketään kattoo kun kaverini isä panee minua. Se oli törkeetä mutta kiihotti kun sai "isältäkin" munaa. On irstas vanha ukko kun välillä haluu pikapanot kun muut ei huomaa.

Olin nuorena poikana puskassa kusella, kun vanha nainen tuli katsomaan. Halus katsella ja vei kotiinsa missä halus katsella ilman housuja, tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes päältä naimaan väkisin.

Siinä sai isoa riipputissiä suuhun samalla kun eukko tyydytti itseään. Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty, n. Huh huh , Jaska komaton , Olin kai 15v poika kun pari miestä tarjos viinaa puistossa, en arvannut kun tulin humalaan että haluu naida minua. Viiskyppiset ukot riisu housuni ja rupes työntää mulkkujaan vuoron perään.

Onko muilla kokemuksia huonosta ja "nautiskelusta" kokemuksesta. Eka kerta miestä , Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty kyllä. Nautti kun valitin kun tuuppas sauvaa kunnolla?? No Tulihan , Kunnolta tuntuu että Kunto on saanut ja antanut kunnolla vähän joka sivustolla.

Mulle kävi viking linellä kerran mäihä. Iskin baarista oikein isotissisen ja isoperseisen tammukan, tissien koko varmaan joku DD ja perät oli tehty vain sitä yhtä varten.

Se oli varsinainen panokone. Ensin käytiin suihkussa yhdessä. Siellä se meinas syödä mulkun kokonaan - tai ainakin siltä tuntui. Kun pääsytiin sänkyyn, niin ensin työnsin mulkun naisen vittuun oikein kunnolla, mutta neiti halusikin perspanoa. Ensin tuntui, että ei mene sisään sitten millään, vaikka kyrpä seisoi kuin kanki. Liukastus kuitenkin auttoi, että pääsin tosi toimiin. Neitokaisella oli mukanaan tekomuna, jonka se halusi vielä vittuun sisään ja vibra päälle.

Tekihän kutaa kun kulli oli tiukassa perseessä hierottavana - voi taivas. Eihän sitä käsittelyä kestänyt kuin varttitunnin, vaikka kuinka yritti pidätellä. Mälli lenti tytön perseeseen. Ei se siihen loppunut. Tyttö pesi mulkun nyt kuitenkin hellin käsin, mikä herätti sen taas henkiin. Ei kun uudelleen sänkyyn ja vanhanajan pano edestä. Nyt kyllä kestin huomattavasti pidempään ja sain tyttösen valittamaan allani.

Hän meinasi kynsiä selkäni verille. Enpä ole vielä semmoista orgasmia naisella nähnyt ennen. Vaikka olin heti kaupasta tultuani harjoitellut kerran, en kuitenkaan onnistunut heti kiinnittämään hihnoja oikein, vaan jouduin pikkuisen säätämään. Niinpä Miron seisokki oli jo laskenut kun tulin takaisin makuuhuoneeseen, mutta hänen silmänsä suurenivat kun hän näki pimpsani yläpuolella heilahtelevan mustan, hiukkasen kaarevan kalun, joka oli pituudeltaan suunnilleen samaa luokkaa Miron kullin kanssa, mutta kenties hieman sitä ohuempi.

Vaikutus oli juuri sellainen kuin mitä olin toivonutkin. Miro makasi selällään sängyllä, yläruumis hiukan koholla kyynärpäiden varassa. Hän tuijotti kulliani ja samalla hänen kullinsa nousi nopeasti osoittamaan kohti kattoa. Vaikka vastaus oli aivan ilmeinen, hän kysyi kuitenkin:. Oikeastaan olisin halunnut naida häntä edestäpäin, nostaen hänen jalkansa olkapäilleni, niin että olisin koko ajan nähnyt hänen kasvonsa ja homohurmion eri asteet.

Mutta päätin sitten, että on parempi antaa Miron keskittyä kokonaan tuntemuksiinsa, naitavana olemiseen, ilman että hänen silmiensä edessä olisi koko ajan ylös alas heiluvat tissit muistuttamassa siitä, että nussijan roolissa on nainen.

Vastalauseitta Miro kääntyi nelinkontin eteeni, hänen hengityksensä muuttui huohottavaksi, odottavaksi. Sängyn viereen olin varannut liukuvoidetta. Otin sitä käteeni ja levitin sitä pakaroiden väliin, peräreikään. Työnsin sormeni vähän matkaa sisälle. Voitelin vielä nopeasti tekokullini ja asetin sen kärjen Miron reiälle. Tunsin kuinka hänen jokainen lihaksensa kiristyi. Aloin hieroa toisella kädelläni hänen liukkaita pakaroitaan ja toisella kädellä pidin kullia paikoillaan.

Sitten aloin hivuttaa sitä sisälle. Kun olin saanut kärjen sisälle, tartuin molemmilla käsilläni hänen pakaroihinsa ja levitin ne mahdollisimman auki. Jatkoin hidasta työntymistä sisälle. Miron kurkusta kuului hiljainen katkeamaton yninä. Kun olin työntänyt noin puolet kalun mitasta sisään, Miro pyysi minua ähkäisten odottamaan hetken. Tottelin häntä ehkä viisitoista sekuntia, pysyin liikkumattomana. Sitten vetäydyin pikkuisen ulospäin ja aloitin sitten pienen edestakaisen liikkeen, työntyen koko ajan hitaasti syvemmälle.

Lopulta olin koko kullin mitalta sisällä. Tältä minusta tuntuu kun sinä nussit minua ihanalla isolla kyrvälläsi. Tältä tuntuu kun on ihan täynnä kyrpää.

Minä panen sut ihan täyteen kyrpää Tällainen puhuminen seksin aikana oli uutta minulle. Tein sen nyt siksi, että halusin Miron kokemuksen naitavana olemisesta olevan kokonaan toisenlaista. Hiukan hämmästyen huomasin, että omat sanani tuntuivat itsestänikin kiihottavilta.

Kun tunsin, että Miron sulkijalihas oli jo kokonaan hyväksynyt läsnäoloni, lakkasin kuiskailemasta ja aloin panna häntä rajummin, pidemmin vedoin. Miro oli äänekäs nussittava. Yleensä hän ei rakastellessa juurikaan ääntele, saattaa vain urahtaa orgasminsa hetkellä.

Mutta nyt hän vingahti kuin pornovideoiden silikonitäytteinen leidi joka kerran kun alavatsani iskeytyi läiskähtäen hänen takamukseensa. Kun vingahdukset muuttuivat kimeämmiksi ja hän alkoi työnnellä takapuoltaan minua vasten yhä vaativammin, kurotin käteni hänen vatsansa alapuolelle ja tartuin rytmikkäästi heilahtelevaan kulliin kädelläni, joka edelleen oli voiteen liukastama. Ehdin tehdä tasan kaksi edestakaista pitkää vetoa kullin vartta pitkin, kun tunsin ensimmäisen erän siemensyöksyä purskahtavan lakanalle.

Miro kiljahti ja jähmettyi hetkeksi, sitten hänen koko ruumiinsa laukesi ja jännittyi taas uudelleen muutaman kerran. Samassa rytmissä lypsin hänen kullistaan pieneneviä annoksia spermaa. Miro laski voipuneena yläruumiinsa vuoteelle. Minä päästin otteeni kullista, sivelin Miron pystyssä olevaa pyllyä ja vedin sitten hitaasti kullini ulos hänestä ja suukotin hänen ristiselkäänsä.

Toistin Miron peppupanon muutaman kerran, mutta aina niin pitkin väliajoin, että sain hänet pyytämään sitä. Läheskään aina en pyyntöön suostunut. Samalla valmistelin suunnitelmani toista osaa. Halukkaita ei ollut vaikea löytää, ja valitsin muutamia, joiden kanssa ryhdyin kirjeenvaihtoon.

Kuultuaan suunnitelmistani jokunen kandidaatti pudottautui pois, ja muutamia ehdokkaita pudotin pois itse. Lopulta jäljellä oli Henkiksi itseään kutsuva hollantilainen Helsingissä työskentelevä tietotekniikkainsinööri, suunnilleen Miron ja minun ikäinen mies, jonka tapa muotoilla ajatuksensa kirjoitetuiksi sanoiksi miellytti minua aivan ensimmäinen viesti oli kankeaa suomenkieltä, mutta vaihdoimme sitten englantiin ; sen lisäksi että minua miellytti se, että hän ei ollut vakituisessa seurustelusuhteessa ei mitään moraalisia syitä, mutta helpompi saada tarvittaessa paikalle!

Sovimme, että odottelemme kunnes sopiva tilaisuus tarjoutuu. Tilaisuus tarjoutui Ruotsinmatkan muodossa. Miron piti lähteä nelipäiväiseen seminaariin Örebrohon. Minä ehdotin, että lähtisin mukaan Tukholmaan asti. Viettäisimme pitkästä aikaa yhteistä laatuaikaa Ruotsinlaivalla sen sijaan, että hän lentäisi, kuten yleensä ulkomaille suuntautuvilla työmatkoillaan. Miro jatkaisi Tukholmasta junalla ja minä palaisin lentokoneella takaisin seuraavana päivänä.

Tiedotin matkasuunnitelmasta Henkille ja sovimme, että hän hankkiutuisi samaan laivaan. Henk pyysi tunnistamista varten kuvaa meistä. Minusta ei tuntunut reilulta lähettää Miron kuvaa internetiin ilman hänen lupaansa, joten lähetin vain omani sanoen että Miron tunnistaisi siitä, että hän on minun seurassani.

Henk mailasi oman kuvansa. Hän oli ajellut itsensä kokonaan kaljuksi, se tuntui kiihottavalta, ja istuessani siinä tietokoneen ääressä Miron nukkuessa, kuvittelin kaljun päälaen reisieni väliin; riisuin pöksyni ja mielikuvittelin Henkin nuolemaan minua samalla kun tyydytin nopeasti itseni.

Sitten päätin kuitenkin lähettää myös Miron kuvan. Istuimme Ruotsinlaivan baarissa ja joimme kuivat martinit. Miro lähti hakemaan itselleen olutta ja minulle lasillista valkoviiniä. Hän viipyi kauan ja tullessaan hänellä oli seurassaan Henk.

Miro esitteli meidät ja kertoi törmänneensä baaritiskillä sattumoisin henkilöön joka oli Miron tavoin kiinnostunut laitesukelluksesta. Minä olin kertonut Henkille Miron intohimoisesta harrastuksesta ja hän oli lukenut perustiedot asiasta. Henk oli antanut ymmärtää olevansa äskettäin herätyksen saanut noviisi, ja näin Mirolle lankesi mestarin osa josta hän kovasti piti! Miro ja Henk uppoutuivat keskusteluun laitesukelluksen ihanuuksista ja minä sain tilaisuuden tarkkailla Henkiä.

Mutta todennäköisesti täyttäisi paikkansa paremmin kuin hyvin minun suunnitelmissani. Baarissa alkoi popmusiikki -aiheinen tietokilpailu, johon ilmoittauduimme kolmen hengen joukkueeksi.

Neljän ensimmäisen kysymyksen jälkeen emme olleet johdossa, mutta kuitenkin aivan kärjen tuntumassa. Olimme Henkin kanssa miettineet muutaman eri suunnitelman sitä varten, että voisin jättää Miron ja Henkin kahden kesken, mutta hylkäsin nyt ne, koska tietokilpailu oli kuin taivaan lahja. Miro on kova kilpailemaan; tiesin, ettei hän helposti jättäisi kesken.

Sanoin minulle kehittyneen aikamoisen päänsäryn ja lähteväni hyttiin. Lupasin tulla takaisin, jos päänsärky hellittää. Miro tarjoutui lähtemään kanssani söpöä! Menin hyttiini, otin kirjan ja aloin lukea. Noin puolentoista tunnin päästä puhelimeni soi. Se oli Henkin numero. Laitoin kaiuttimen päälle ja puhelimen tyynylle viereeni. Ravintolahälyä ei kuulunut, arvelin puhelun tulevan Henkin hytistä. Kuulin kuinka Henk kehotti sanomaan kun riittää.

Sitten kuului lorinaa, kun pullosta kaadetaan jotain lasiin. Kilahdus kun pullo osuu toisen lasin reunaan. Kolahdus kun pullo lasketaan pöydälle. Sitten ei puhetta pitkään aikaan. Miro pudistaa päätään vastaukseksi. Henk katsoo häntä kiinteästi silmiin. Miro laskee katseensa lasiinsa. Henk tarttuu hänen leukaansa , nostaa kasvot ylemmäs. Miehet katsovat toisiaan silmiin. Henk kumartuu Miroa kohti.

Henk suutelee Miroa suulle. En todellakaan voi tietää kuinka kaikki meni. Kuulin kaksi kolahdusta lasit laskettaan pöydälle. Kahinaa Henk siirtyy istumaan aivan Miron viereen. Ynähdys Sen täytyy olla Miro! Henk on koskettanut hänen haaroväliään. Hänellä seisoo aivan varmasti! Kahinaa, vetoketjun surahdus vaatteita riisutaan. Nyt minä riisun itseni nopeasti. Haluan kuulla kaiken tästä eteenpäin alastomana. Muutamat sanat, jotka on sanottu niin tukahtuneesti, etten saa niistä selvää.

Kahahdukset ja kolahdukset, kun vaatteita ja kenkiä lentää lattialle. Litisevää ääntä, joku imee kyrpää. Koetan arvata kumpi imee kumpaa. Lopulta selviää, että Henk on painanut Miron pään syliinsä ihan varmasti hänen on pitänyt pikkuisen pakottaa vielä tässä vaiheessa! Joko sä olet luonnonlahjakkuus tai sit sä olet kyllä imenyt kyrpää ennenkin. Epämääräistä litinää vielä jonkin aikaa, sitten taas Henkin ääni:.

Anna mäkin maistan sua Kahinaa, kolahduksia, sitten taas keskittynyttä litinää. Nyt Miro ja Henk ovat asennossa. Suhahtaen lausuttuja sanoja, kahinaa, foliopakkauksen rapinaa. Saan orgasmin kun kuulen Miron kiljahtavan. Henkin kulli on porautunut hänen perseeseensä. Varon koskettamasta klitorista nyt, se on kovin herkkä.

Kuulen kuinka Miro vaikeroi:. Työnnän sormen sisääni ja jatkan vähän ajan kuluttua klitoriksen painelua. Sitten ääni alkaa muuttua rytmikkääksi. Henk panee Miroa hitaasti. Työntöjen tahdissa Miro voihkaisee, taas samalla tavalla kuin naiset pornoelokuvissa.

Henk lisää panemiseen vauhtia, Miron voihkaisut muuttuvat nopeammiksi ynähdyksiksi ja minun sormeni alkaa liikkua klitoriksen ympärillä vikkelämmin. Laukean kuullessani Miron orgasmiörähdykset.

Samalla kun jälkijäristykset ravistelevat minua, kuulen kuinka Henkin märän ihon läiskähdykset Miron märkää ihoa vasten loppuvat ja hän huokailee kuuluvasti. Arvelen hänen suihkuttavan siementään Miron suoleen.

Jonkin ajan kuluttua puhelu katkeaa. Henk ei halua minun kuulevan mitä Miro ja hän puhuvat panon jälkeen. Toisaalta se on häneltä reilusti tehty Miroa kohtaan; toisaalta minä tunnen pienen mustasukkaisuuden pistoksen. Miro tulee hyttiin noin puolen tunnin kuluttua. Minä olen nukkuvinani ja kuulen kuinka hän menee kylpyhuoneeseen ja ottaa suihkun. Sitten hän tulee viereeni sänkyyn, huomaa minun olevan alasti painautuessaan selkääni ja takapuoltani vasten. Hänen kullinsa ei kuitenkaan jäykisty.

Mustasukkaisuus tuikkaa minua nyt pikkuisen kovemmin. Aamulla Miro näyttelee erinomaisesti. Olen todella hämmästynyt, en olisi uskonut hänen pystyvän näin kylmänviileään valehteluun. Hetken jopa epäilen, että öinen puhelu on ollut unta. Tarkistan puhelimen lokitiedot, ja huomaan Henkiltä tulleen pitkän puhelun siihen aikaan kuin muistinkin. Totta se siis on. Kurkkuani alkaa kuristaa kun huomaan Mirossa tämän uuden piirteen, kyvyn salailuun.

Hän on huomaavainen ja pahoittelee, että päänsäryn takia laatuaikamme Ruotsinlaivalla epäonnistui. Saatan hänet Örebron junalle. Rautatieasemalta soitan heti Henkille. Tämän tarkoitus on ollut mennä iltalaivalla takaisin. Lupaan soittaa kohta uudestaan. Pirautan lentoyhtiöön ja tiedustelen onko siinä koneessa, jolla lennän takaisin Suomeen, vielä tilaa. Paikkoja on, ja varaan yhden Henkille. Sitten soitan hänelle uudelleen ja sovin tapaamisesta lentokentällä. Maksan hänen lippunsa ja menemme yhdessä koneeseen.

Olen mustasukkainen Mirolle Henkistä. Kun hän kerran antoi persettään Henkille, on minulla oikeus samaan. Lentokoneessa Henk kertoo hiljaisella äänellä tapahtumien kulusta sen jälkeen kun lähdin baarista. Sitten pujahdamme yhdessä vessaan nussimaan hyvin hankalasti ja epämukavassa asennossa. Pelkkä pöksyjen riisuminen tai kondomin laitto muuttuvat hankalaksi kun yhdelle henkilölle tarkoitetussa tilassa on kaksi.

Ensin koetamme asentoa, jota muistan jonkun kymppikerholaisen suositelleen Cosmopolitanissa tai jossain: Mutta koska hän on paljon kookkaampi kuin minä, hän joutuu olemaan polvet taivutettuina, ja hän ei saa pidettyä kullia sisälläni.

Lopulta käännyn niin, että pyllistän hänelle jalat molemmin puolin wc-pönttöä. Henkiltä tulee ennen kuin ehdin saada orgasmia, mutta minua ei harmita, koska nyt olen päässyt tasoihin Miron kanssa. Olimme sopineet, että Henk tekee treffit Miron kanssa kaupungilla!

Miro palasi muutaman päivän kuluttua Ruotsista. Hän oli edelleen suvereeni pettäjä. Jos en olisi tiennyt tapahtumien oikeaa laitaa, en olisi osannut epäillä mitään. Odotin ja mietin millä tavoin Miro esittäisi Henikn ehdotuksen minulle. Lopulta lähetin tekstiviestin Henkille kysyen tilannetta.

Hän vastasi, ettei ole vielä tavannut Miroa, ja käski odottaa. Miro alkoi viipyä ylitöissä paljon useammin kuin ennen. Aloin tehdä tarkistussoittoja, ja toisinaan hän ei vastannut. Olin hänen kimpusssaan koko ajan. Naimme varmasti joka päivä, toisinaan useammankin kerran. Heti kun hän tuli työstä, olin kiehnäämässä häntä vasten, imemässä hänen kyrpäänsä jo eteisessä.

Kun hän tuli ylitöistä kotiin, odotin häntä ilman housuja. Kun heräsin aamulla ja huomasin hänellä aamuseisokin, kapusin hänen päälleen istumaan ja seivästin itseni ennen kuin hän oli edes kunnolla hereillä. Miron kunniaksi on sanottava, ettei hän koskaan koettanut kieltäytyä tai vedota väsymykseen. Hän nussi niin kuin kunnon aviomiehen tuleekin.

Mutta eräs asia minua epäilytti: Nyt hän ei pyytänyt enkä minä tarjonnut. Saiko hän sitä muualta? Ajatus kuohutti minua, ja sai minut kerran kostoksi masturboimaan parvekkeella vastapäisessä talossa asuvan vanhemman herrasmiehen nähden jolle tätä ennen olimme Miron kanssa lahjoittaneet muutaman riemullisen live-sex-session.

Aikaa kului, ja kerran vuodessa tapahtuvan Amsterdamiin suuntautuvan työmatkani ajankohta lähestyi. Kolmena aikaisempana vuotena olin käynyt siellä yksikseni, tehnyt pitkiä työpäiviä, katsellut illalla nähtävyyksiä ja virunut lopun aikaa hotellissa.

Nyt ehdotin Mirolle, että tämä pitäisi osan kesälomapäivistään tuolloin ja tulisi mukaan. Samalla muistutin häntä Ruotsinmatkalla tapaamastamme ihastuttavasta hollantilaisesta ja ehdotin, että ottaisimme selvää, josko hän on kotimaassaan: Mirosta ajatus oli hyvä, ja hän lupasi ottaa Henkiin yhteyttä.

Tämä kuulemma oli jättänyt Mirolle käyntikorttinsa. Minä tietysti soitin heti Henkille. Hän väitti edelleen, ettei ollut tavannut Miroa sitten yhteisen laivamatkamme, ja sanoi olleensa matkoilla ja ettei siksi ollut ottanut yhteyttä. Tapaamista Amsterdamissa hän piti loistavana ajatuksena.

Hän voisi ottaa muutaman päivän vapaata töistään Helsingissä ja lentää Hollantiin. Tänä vuonna koetin pitää huolta, etteivät työpäiväni messuosastolla venyisi ylipitkiksi. Ensimmäisenä iltana tapasin Miron kaupungilla, kävimme syömässä Breitner —nimisessä ravintolassa Amstelin lähellä.

Annokset olivat pieniä, mutta jumalallisen maukkaita. Kävelimme keskiaikaisia katuja kilometrin verran, neljän kanavan poikki Vondelparkiin, missä katulampun valopiirin rajalla laskeuduin polvilleni nurmikolle, avasin Miron housujen vyön, aloin imeä hänen kankeaan ja työnsin syljellä kastellun keskisormeni tiukkaan reikään hänen pakaroidensa välissä. Kun olin varma, että katulampun alla olevalla penkillä istuva nuoripari varmasti näki mitä olimme tekemässä, nousin ylös, riisuin pikkuhousuni, nojasin käteni puunrunkoon ja työnsin pyllyni Miroa kohti.

Hän nosti hameeni vyötäisille ja alkoi hitaasti panna minua. Minä katselin nuorta paria ja huomasin kuinka tyttö kaivaa pojan kalun esille ja alkaa hitaasti runkata.

Matkaa oli sen verran etten hämärässä nähnyt kullia kunnolla, mutta erotin käden liikkeen hyvin. Miron tuttu kulli hieroi lihaani ja aloin voihkaista joka työnnöllä sen verran kuuluvasti, että tyttö kiihdytti ensin vauhtia ja lopetti sitten yhtäkkiä: Minultakin tuli heti ja vinkuen kiemurtelin Miron kyrvässä kuin perhonen neulassa. Kun Miro oli rynkyttänyt itsensä tyhjäksi sisälleni, lähdimme. En laittanut pikkuhousuja jalkaani, vaan annoin sperman valua reisiäni pitkin.

Nuoripari vilkutti meille ja me vastasimme vilkutukseen. Ilmeisesti korostuksesta pystyi kuulemaan, että olemme ulkomaalaisia, koska poika vastasi englanniksi: He nauroivat, samoin me. Olimme sopineet, että tapaamme Henkin seuraavana päivänä. Hyvistä aikomuksistani huolimatta pääsin lähtemään työstä vasta melko myöhään.

En ehtinyt edes vaihtaa vaatteita ennen kuin kiirehdin taksilla sovittuun paikkaan, hamppumuseon eteen lähelle De Wallenin punaisten lyhtyjen aluetta. Henk oli tullut paikalle ennen meitä, Miro viitisen minuuttia ennen minua. Halaillessamme koetin etsiä Henkistä tai Mirosta merkkejä siitä, olivatko he tavanneet laivamatkan jälkeen.

Salaliittolaisen silmäykset tietysti olivat näkyvissä; olivathan he nussineet laivalla. Muuta minä en tiennyt. Ja vaihdoin salaliittolaisen silmäyksen Henkin kanssa.

Olisin antanut paljon, että pääsisin kahden kesken hänen kanssaan ja saisin selville mitä oikeasti oli tapahtunut. Mutta toistaiseksi olin vain tyytyväinen siitä, että suunnitelmani oli etenemässä. Odotin kiinnostuksella sitä, kuinka Miro ehdottaisi ryhmäseksiä. Sitä oli tulossa ennen kuin yö olisi ohi. Hiukan minua harmitti se, että olin edelleen työvaatteissani. Olisin halunnut keimailla jollakin hiukan seksikkäämmällä.

En ollut polttanut pilveä miltei kymmeneen vuoteen ja se yskitti minua aluksi aika lailla. Samoin Miroa, Henk vaikutti tottuneemmalta. Yksi sätkä riitti mainiosti meille kolmelle. Kadun häly, puheensorina naapuripöydissä ja kahvilan kaiuttimista kantautuva musiikki alkoi kuulua voimakkaammin, illan lämpö alkoi hyväillä ihoa kuumemmin, myöhäiskesän värit alkoivat näkyä intensiivisemmin, sekä Miro että Henk alkoivat tuntua entistä haluttavammilta.

Aloin hihittää ja kun miehet kysyivät mikä oli niin hauskaa, en voinut kertoa mitä olin ajatellut. Muistin nimittäin vielä sen, että aloitteen siihen, että saisin miestä sekä suuhun että tussuun, piti tulla Mirolta.

Kävelimme kanaalin yli ja Damstraatia pitkin. Miro vasemmalla puolellani ja Henk oikealla. Pidin käsiäni heidän ympärillään ja kumpikin piti kättään minun lanteillani. Tämä oli meistä kaikista niin hillittömän hauskaa, että olimme tikahtua nauruun. Käännyimme pienemmille kujille ja yhtäkkiä olimme suuren näyteikkunan edessä. Ikkunassa oli rehevä tummaihoinen nainen pukeutuneena pelkkiin punaisiin pikkuhousuihin. Hän istui jakkaralla ja katsoi keimaillen Miroa.

Hän vei kätensä painavien rintojen alle, kohotti niitä ja kumartui hivenen eteenpäin, Miroa kohti. Sitten hän kääntyi katsomaan Henkiä ja tarjosi rintojaan samalla tavoin tälle. Minuun katsoessaan hän päästi rintansa, työnsi etusormensa suuhun kastellen sen ja työnsi sitten sen sitten pikkuhousuihinsa.

Hän nousi seisomaan, näytti kielensä kärkeä ja lipoi sillä ylähuultaan. Koko ajan minua tuijottaen hän lakkasi hymyilemästä, tuli aivan ikkunan viereen ja antoi sormensa pelmuta pikkuhousuissa. Suu avautui hiukan ja hän näytti huohottavan. Minulla ei ole lesboseksikokemuksia, enkä niitä erityisemmin haluakaan. Toisaalta en ole koskaan tuntemiani lesboja vierastanut tai pelännyt millään lailla.

Mutta nyt tunsin säikähtäväni. Tempaisin miehet mukaani ja poistuin nopeasti ikkunan äärestä. Seuraavassa näyteikkunassa oli jälleen musta nainen, samoin sitä seuraavassa.

Kumpikin koetti tavoittaa ohikulkijoiden katseita, mutta he eivät elehtineet millään tavoin; pikemminkin näyttivät pitkästyneiltä. Kumpikin oli kokonaan alasti, toisen pimppi oli ajeltu, mutta toisella oli tuuhea mätäs reisien välissä Vilkaisin taakseni. Pikkuhousuihin pukeutunut nainen oli aloittanut pantomiiminsa toiselle ohikulkijalle, amerikkalaisen näköiselle mahakkaalle shortseihin pukeutuneelle miehelle. Seuraavassa ikkunassa nojaili takaseinään vaaleaihoinen nainen, jolla oli yllään sininen korsetti, joka jätti paljaaksi rinnat ja posliiniksi ajellun viivan jalkovälissä.

Henk alkoi selittää, että enää hyvin pieni osa prostituoiduista on nykyään hollantilaisia. Surinamista kotoisin olevat naiset ovat enemmistönä, ja miltei kaikki valkoiset naiset ovat itä-Euroopasta. Miro ja Henk keskustelivat ikkunaprostituution käytännöistä, historiasta, taloudesta, hallinnosta, kaikesta. Kuljin heidän välissään, kädet lanteillani tuntuivat irroittavan minut kadusta ja jalkani tuskin koskettivat maata. Katselin oikealle ja vasemmalle.

Kaikkialla näyteikkunoissa oli alastomia tai miltei alastomia naisia, toiset aktiivisina viettelijättärinä, toiset välinpitämättöminä vitunkantotelineinä. Jos minua olisi nyt pyydetty ottamaan vaatteeni pois ja nousemaan yhteen noista ikkunoista ohikulkijoiden ihailtavaksi, olisin varmasti tehnyt sen. Tunsin kuinka nesteet valuivat pillustani yhtä vuolaina kuin Miron sperma edellisiltana. Tungos kadulla lisääntyi, emmekä enää voineet kulkea kolme rinnakkain.

Puikkelehdin väkijoukossa keskenään vilkkaasti keskustelevia miehiä seuraten. Yhtäkkiä käännyimme jostakin ovesta sisään. Ehdin nähdä oven päällä vaatimattoman valomainoksen. Henk maksoi jotakin ovella olevalle tatuoidulle lihasvuorelle. Mieleni kuvitteli edelleen itseni poseeraamassa alastomana punaisella sametilla koristellussa näyteikkunassa, kun huomasin laskeutuvani pitkiä kapeita portaita, joita reunustivat liian kirkkaasti valaistut valkeaksi kalkitut seinät.

Kirkkaan valon tarkoitus oli sokaista. Portaiden alapäässä olevan oven takana oli hyvin hämärästi valistu tila. Aluksi se tuntui aivan pimeältä, mutta silmän totuttua huomasimme olevamme jonkunlaisessa laajassa klubihuoneistossa. Kuljimme läpi huoneista, joissa oli kussakin esiintymiskoroke ja sen ympärillä asiakkaita täynnä olevia pieniä pöytiä.

Sekä mies- että naistarjoilijat, jotka kiertelivät tuomassa juomia asiakkaille, olivat kaikki vailla vaatteita vyötäröstä ylöspäin. Alaosan verhona joillakin naistarjoilijoilla oli musta hyvin lyhyt hame, toisilla pelkkä pienen pieni valkoinen esiliina. Miestarjoilijoilla oli mustat ruumiinmyötäiset housut, mutta muutamien housut oli leikattu takaa auki niin, että kiinteät pakarat olivat paljaina.

Parissa ensimmäisessä huoneessa esiintyvät naiset hieroivat itseään korokkeen keskellä olevaa tankoa vasten ja pyörittivät vimmatusti nänneihin kiinnitettyjä tasseleita. Kolmannessa huoneessa lateksiliiveihin ja kummallisiin, takamuksen ja genitaalit paljaaksi jättäviin polvihousuihin pukeutunut varsin lihaksikas mies rasvasi hyvin, hyvin suuressa erektiossa olevaa kaluaan ja hänen edessään hyvin pienikokoinen, mutta täydellisen pyöreillä pakaroilla varustettu verkkosukkiin ja sukkanauhaliiveihin sonnustautunut tyttö odotti nelinkontin ja sähähteli tälle olkansa yli kehoituksia, joiden tarkoituksesta ei voinut erehtyä, vaikka niiden sisältöä ei ymmärtänytkään.

Henk ja Miro jatkoivat matkaansa kun minä pysähdyin katsomaan pystyisikö mies todella tunkemaan järkyttävän paksun aisansa pikkuiseen naiseen repimättä tätä palasiksi. Pystyi, vaikka nainen huusikin suoraa huutoa aina siihen asti kunnes seiväs oli hitaasti matkannut pohjaan asti.

Mies otti naarasta lanteilta ja alkoi veivata tätä edestakaisin kyrpänsä vartta pitkin. Naisen silmät pullistuivat kuopistaan ja hän ähki nylkytyksen tahdissa. Tuijotin naisen vääristyneitä kasvoja kuin hypnotisoituna kunnes tunsin kosketuksen käsivarressani ja kuulin Henkin äänen sanovan: Tuolla edessäpäin on jotain vielä kiinnostavampaa!

Seuraavien huoneiden estradeilla oli lisää pareja homo- lesbo- ja heteroseksin pyörteissä. Emme pysähtyneet pitkäksi aikaa mihinkään. Henk kertoi tuntevansa jonkun miehen, joka esiintyi täällä. Kysyin kuinka pitkään mies pystyy esiintymään samana iltana ja Henk kertoi Viagran olevan kuin taivaan lahja tämän alan artisteille. Lopulta pysähdyimme huoneeseen, jossa myös naitiin pienellä näyttämöllä. Jostakin syystä täällä tunnelma oli selittämättömällä tavalla erilainen.

Meidät ohjattiin vapaaseen pöytään aivan näyttämön viereen. Parin metrin päässä meistä, puolireiden korkeudella olevalla korokkeella, makasi punatukkainen nainen selällään ja hänen päällään asennossa jo viisissäkymmenissä oleva tukeva mies. Nainen levitti reisiään käsillään, pitäen polvia koukussa ja mies nuoli hänen reisiväliään samalla pumpaten kaluaan naisen suussa. Pian pöytään istuuduttuamme nainen sai — vingahtelusta ja vääntelehtimisestä päätellen - mitä ilmeisimmän orgasmin.

Mies jatkoi nopeaa naintia kunnes sperma alkoi tulvia yli naisen suun äyräiden. Kun pari alkoi kömpiä ylös, tajusin mikä tässä huoneessa oli erilaista. Nämä ihmiset eivät olleet ammattilaisia. Molemmat noukkivat vaatteita lavan reunalta, vaihtoivat nopean suukon ja menivät sitten pöytiinsä pukemaan ne ylleen.

Minun vatsaani kouristi ja tuntui kuin vähän aikaa sitten poltettu pilvi olisi kolahtanut uudelleen. Nuori aasialaisen näköinen miestarjoilija jolla oli hurmaava hymy, ihastuttavat kiinteät paljaat pakarat ja sopusuhtaiset käsivarret ja rintalihakset tuli ottamaan tilaustamme. Minä tilasin Falls Road Flipin, jossa ilmeisesti oli ainakin Calvadosta, jonkinlaista valkosuklaalikööriä sekä omenäbrandyä ynnä muuta ja jonka hinta oli tähtitieteellinen niin kuin tällaisissa paikoissa lienee aina.

Tarjoilijan ottaessa tilausta Mirolta ja Henkiltä huomasin kuinka naapuripöytään saapui nuori, rinnat paljaaksi jättävään vihreään korsettiin ja verkkosukkiin pukeutunut mustatukkainen ja tuuheatussuinen nainen ja pelkkään kaulapantaan, muutamaan ketjuun ja kalukukkaroon verhoutunut hyvin lihaksikas nuori mies.

Olin utelias, koska paitsi vaatetus, myös nahkaisen rahastuslaukun ja maksupäätteen puute kavalsi sen, etteivät tulijat olleet tarjoilijoita. Pöydässä istui noin nelissäkymmenissä oleva pariskunta. Mies näytti hyvin istuvine harmaine pukuineen liikemieheltä ja nainen keltaisessa pitkässä iltapuvussaan täytti varmasti paikkansa liikemiehen edustusvaimona. Tulijat kumarsivat kohteliaasti pariskunnalle, nämä vilkaisivat toisiaan hermostuneen näköisesti ja nainen nousi seisomaan; niin äkkinäisesti, että oli kaataa tuolinsa.

Nuori mies tarjosi rouvalle käsivartensa ja he lähtivät tytön seuraamina nousemaan lavalle. Syrjäsilmällä huomasin Henkin täyttävän jotakin tarjoilijan antamaa lomaketta, rastittavan siinä olevia ruutuja. En kiinnittänyt asiaan suurempaa huomiota, koska tapahtumat lavalla vaativat kaiken tarkkaavaisuuteni. Rouva seisoi lavalla kuin transsissa. Nuori mies oli alkanut riisua häntä. Iltapuvun selästä löytyneet napit avautuivat, naisen olkapäät paljastuivat.

Mies pujotti rouvan toisen käden pois hihasta, sitten toisen. Hänellä ei ollut yläosan verhona enää muuta kuin mustat rintaliivit. Sitten koko iltapuku valahti lattialle.

Alla oli ainoastaan musta pikkuhousut ja stay-up —sukat, jaloissa keltaiset korkokengät. Mies on rouvan takana ja kiertää kätensä kainaloiden alta tämän rinnoille, puristaa niitä hiukan kuin arvioiden. Sitten vetää kätensä pois ja avaa hakaset selästä, siirtää olkaimia sivulle niin, että liivit putoavat alemmas ja vapauttavat rinnat.

Nänninpihat ovat suuret ja tummanruskeat, nännit törröttävät kiihotuksesta. Mies työntää jälleen kätensä kainaloiden alta rinnoille, nyt nipistää nännit sormiensa väliin.

Hän on painautuneena naista vasten ja nyt tämä hieraisee takapuoltaan miehen lantiota vasten. Nuori nainen on tähän asti seisonut vierellä toimettomana, mutta nyt hän ottaa rintaliivit ja vie ne kauemmas.

Mies pujottaa, edelleen naisen takana seisten, sormensa pikkuhousujen alle ja vetää niitä hitaasti alaspäin. Mies notkistaa polviaan niin, että voi vetää housut keskeytymättä nilkkoihin asti. Siihen hän jättää ne ja alkaa sivellä sukkien peittämiä sääriä, sitten reisiä.

Kädet kulkevat aina paljaalle iholle asti ja vielä eteenpäin, pakaroille. Toinen käsi kiertää etupuolelle ja ottaa kuppiinsa koko vitun. Mies hieroo vittua kädellään samalla kun kuiskaa jotain rouvan korvaan. Ilmeisesti mies oli kysynyt josko rouva haluaa pitää sukat jalassaan, koska nyt mies laskeutuu polvilleen ja alkaa vetää toista sukkaa alas. Saatuaan sukan riisuttua nilkkaan asti hän kohottaa jalkaa. Samalla nuori nainen tulee ja tarjoaa kätensä rouvalle, jotta tämän on helpompi pitää tasapaino seisoessaan yhdellä jalalla.

Mies ottaa korkokengän jalasta, pujottaa jalan pikkuhousujen lahkeesta ja riisuu sukan, siirtää vielä lattialle myttääntynyttä iltapukua taaemmas. Sitten sama toisella jalalla. Nyt rouva on kokonaan alasti, vain suuret korvarenkaat yllään. Minä vilkaisen naapuripöydän liikemiestä, näen hikihelmiä hänen otsallaan. Nuori nainen keräilee vaatteet lattialta ja vie ne kauemmas. Nuori mies alkaa puhua. En ymmärrä sanaakaan hollannin kielestä.

Hän astuu askelen kauemmas rouvasta, tarttuu tätä olkapäästä ja pakottaa tämän tekemään täyden asteen käännöksen, näyttämään itsensä joka puolelta. Nuori mies puhuu hitaasti ja matalalla äänellä. Hän kohottaa rouvan toista painavaa rintaa, sitten toista. Kääntää sitten rouvan selin, raottaa kaksin käsin pakaroita ja sanoo ensimmäisen sanan, jonka minäkin ymmärrän: Hän asettuu seisomaan rouvan yläpuolelle, jalat molemmin puolin tämän vyötäröä, suuret pyöreät pakarat polvien välissä.

Hän ottaa liukuvoidetta käteensä, kumartuu eteenpäin ja alkaa huolellisesti voidella rouvan peräreikää, työntäen sormensa sisään. Huomaan, että liikemies naapuripöydässä alkaa huohottaa.

Koetan seurata tapahtumia lavalla yhtä aikaa kun vilkuilen löytääkö nuori nainen anaaliseksipartneria.

Silikooni homo kalu vesipuisto serena osoite