Paljasta kalua gina homoseksuaaliseen suomiporno

Verona Begin  

Vaikka se vielä toimittajan takana seisoi vielä paikoillaan. Sitten kun tätä kyseistä kuvanauhaa kysyttiin BBC: No tietenkin sen takia, että se ei romahtanut luonnollisesti, vaan se räjäytettin alas kuten aiemmatkin WTC-tornit hallitulla purkuräjäytyksellä. Lähettänyt Against NWO klo 8: Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Tukholman pommi-iskussa käytetyn räjähteen sytytin ammattimiesten tekoa.

Ruotsissa on noussut julkinen kohu siitä, kun Yhdysvaltain FBI: Eli näin ollen voidaan miltei pois sulkea se, että asialla oli tämä virallisessa kertomuksessa ollut yksinäinen ruotsalainen terrorristisoluun kuulunut radikaalimuslimi. Tukholman pommi-isku tehtiin Ruotsissa Siinä kuoli ruotsissa asunut Talmur Abdulwahab al-Abdaly niminen mies, joka oli muuttanut pakolaisena ruotsiin vuonna Pommi-iskussa haavoittui myös 2 henkilöä.

Siinä oli kuulemma suurta asiantuntemusta vaativa kaksin- tai jopa kolminkertainen kytkentä. Raporttia ei tuotu tapauksen jälkiselvittelyssä esille ollenkaan, vaan sen toi esille vasta ruotsin yleisradio yhtiö SVT: Suomi on vielä toistaiseksi säilynyt vuonna lavastetun pasilan poliisitalon pommi-iskun jälkeen CIA: Tilat myytiin Helsingin kaupungin toimesta ääri-sionistiselle Chabad Lubavitchille , jolla on pahamaineisia kytköksiä valtionterrorismiin ympäri maailmaa.

Chabad ilmoittaa nettisivuillaan edistävänsä juutalaisten asemaa. Se on täysi emävale, koska ei alkuperäisellä juutalaisuudella ole mitään tekemistä tämän valtionterrorismin geopolitiikkaa kylvävän sionistisen poliittisen agendan kanssa. Ruotsi on hyvin ahtaassa paikassa ja jos se kieltäytyy Natoon liittymisestä, niin CIA ja Mossad tulevat muuten lavastamaan siellä lisää terrori-iskuja.

Tämä terrori-operaatio toteutettaisiin siltä varalta, jos suomen poliittinen johto ei suostuisi liittymään Natoon. Alexander Stubb oli saanut kuulla tämän suunnitelman vielä toimiessaan pääministerinä ja vuoti sen jopa Facebookkiin n. Ruotsilla eikä Suomella näytä olevan minkäänlaista munaa näyttää Natolle kaapinpaikkaa.

Kumpikin valtio on täysin näiden hullujen Naton kenraalien vietävissä. Samoin myös suomessa valta on siirretty kaikessa hiljaisuudessa kenraaleille. Eli on tapahtunut jo eräänlainen salainen sotilasvallankaappaus, jonka takana on Nato. Alexander Stubb , cia , FBI , kenraalit , lavastettu valtionterrorismi , mossad , NATO , pommi , radikaalimuslimit , suomi , sytytin , Tukholman pommi-isku , vallankaappaus.

Kirjailijana parhaiten tunnettu yhdysvaltalainen Ernest Hemingway oli kova käyttämään alkoholia. Aamun hän aloitti tequilalla ja vodkalla ja lopetti sen whiskyllä ja punaviinillä, mutta alkoholi ei tappanut häntä. Sen teki kuula hänen metsästyskivääristään. Kaikki mitä hän oli saavuttanut - kuuluisuuden, kirjat, rahat, rakkauden - ei tuntunut loppupeleissä merkitsevän mitään. Hemingwayn avoin kritiikki FBI: Hemingway joutui tuon seurauksena tiukkaan valvontaan ja alkoi tuntensa itsensä vainotuksi.

Hänet sitten lopulta ylipuhuttiin hakemaan apua psykiatrilta, joka selvittäisi mikä aiheutti vainontunteet. Hemingway vietiin sitten psykiatriseen sairaalaan ja hänelle annettiin välittömästi 20 sähköshokkia. Pian tämän jälkeen kirjailija teki itsemurhan, mutta ennen sitä hän kirjoitti kustantajalleen: Heidät pitäisi saada luovan kirjallisuuden kursseille, jotta he ymmärtäisivät kirjailijoita.

Mikä tarkoitus oli tuhota pääni ja pyyhkiä pois muistini, minun pääomani, ja näin eliminoida toimintani? Se oli loistava kuuri, mutta menetimme potilaan. Kirjailijan on keksittävä tarinoita Yksi maailman suurimmista kirjailijoista, jolla Nobelkomitean mukaan "rohkeus oli keskeisenä teemana kirjoissaan", ajettiin itsemurhaan sähköshokkisarjan jälkeen Mayoklinikalla USA: Ensin hän menetti muistinsa, ilman muistia hän ei voinut enää kirjoittaa ja ilman kirjoittamista ei hän katsonut elämällään olevan enää mitään merkitystä.

Salainen FBI-dokumentti, joka osoitti että Hemingway aikoi kirjoittaa kirjan jossa hän paljastaisi FBI-agenttien nimiä, oli saatu julkisuuslain avulla ulos. Jonkin ajan kuluttua hän sai ehdotuksen käynnistää amerikkalaisen tiedustelutoiminnan, tarkoituksella poistaa maasta espanjalaiset fasistit, jotka olivat asettuneet saarelle.

Koska Hemingway oli taistellut Espanjan kansan oikeuksien ja vapauden puolesta, hän myöntyi tähän. Amerikan lähetystyön kautta hän sai yhteyden suurlähettiläs Bradeniin, jolle hän sittemmin toimitti raporttinsa. Braden oli kuulemma hyvin tyytyväinen niihin ja heistä tuli hyvät ystävät. Lopullinen totuus siitä miksi Hemingway haluttiin pois tieltä ja ajettiin itsemurhaan, tulee ehkä jäämään olettamusten asteelle, mutta edellä kerrotun FBI-dokumentin sisältö lienee kuitenkin tapahtumien todennäköisin syy.

Ernest Hemingway joutui sen vuoksi, FBI: Dokumentti kun osoitti Hemingwayn päässeen Hooverin natsisympatioiden jäljille, ja näin tehnyt hänestä hankalan henkilön. Hemingwayn suunnitelmista ja mahdollisista paljastuksista kauhistuneena lisäsi FBI hänen muutoinkin ankaraa valtontaansa. Eräs harminsyy saattoi myös olla se, kun Hemmingway tunnisti muutaman FBI-agentin jotka varjostivat häntä eräässä Kuuban baarissa ja sai tanssiorkesterin laulamaan " Happy Birthday " heille - englanniksi, tai kun Hemingway esitteli yhden baarissa istuvista agenteista ystävilleen "Amerikan Gestapon jäsenenä".

Ulospäin kaikki näytti siistiltä, mutta pinnan alla kuohui. CIA joka tänään on organisaatio, joka estää soluttautumisen ja vakoilun, ei vielä tuolloin ollut olemassa. Ristiriidan muodosti vain se, että Hooverilla oli hyvin läheiset suhteet "ystäviinsä" Saksan natsipuolueessa. Hänellä oli jopa signeerattu valokuva natsijohtajasta univormussa toimistonsa seinällä. Hooverilla oli myös erittäin läheiset kontaktit Interpoliin, jota natsit tuolloin johtivat.

Monet henkilöt Interpolin johdossa tuomittiin tai paljastettiin natsirikollisiksi - kauan sodan loppumisen jälkeen. Myöhemmin kirjat, lehdet ja dokumentit ovat osoittaneet, että Hoover keräsi materiaalia kiristystarkoituksiin turvatakseen asemaansa.

Hoover oli myös läheisesti mukana psykiatrian edesottamuksessa, niin kutsutussa "mielenvaltonta-projektissa". Hoover pyrki saamaan yhä enemmän valtaa, mutta Hemingwayn avoin kritiikki häntä kohtaan sai hänet todennäköisesti pelkäämään. FBI oli nyt vakavasti huolissaan Hemingwayn sekaantumisesta heidän hämäräpuuhiin ja aikoi nyt ryhtyä kunnollisiin vastatoimiin, mikä sittemmin johti Hemmingwayn itsemurhaan.

Tämän kirjan voi myös tilata: Missä ovat uudet nerot ja kansan johtajat tänään? Ovatko lahjakkaimmat ja luovimmat lapsemme huumattu? Samoin pitää komitea kouluampumisia pahana merkkinä ja ihmettelee, miksi voimakkaiden psykostimulanttien määräämistä lapsille ADHD-diagnooseissa ei ole Suomessa vähennetty?

Nämä läälleet kun ovat voimakkaasti riippuvuutta aiheuttavia ja niiden käyttö sekä värintäyttö saattavat olla uhka tuleville sukupolville ja yhteiskunnalle.

Se, että lapsille annetaan lääkkeitä, kun he tarvitsevat oikeaa apua, on lasten pettämistä. Lähettänyt Against NWO klo Jim Carreyn naisystävä löydettiin kuolleena. Näyttelijä Jim Carreyn naisystävä Cathriona White löydettiin kuolleena maanantaina. Meikkaajan työskennelleen Whiten epäillään viranomaisten mukaan tehneen itsemurhan. Los Angelesilaiseen asuntoon hälytettiin maanantaiyönä ensiapuryhmä ja he väittivät löytäneensä asunnosta tyhjiä pilleripurkkeja.

Naisen väitettiin lähettäneen Twitteriin aiemmin jäähyväisviestin, jossa hän toteaa lähtevänsä Twitteristä. Ainakaan noiden valokuvien perusteella, missä hän kulkee Jim Carreyn kanssa, ei välity mitään itsetuhoisuutta. Mutta tässä koko jutussa paljon mielenkiintoisempi juttu on tämän Jim Carreyn n.

Tuo koko juttu alkaa tekemään pilaa Illuminatista Jimmy Kimmel showssa ei varmastikaan ollut näiden Hollywoodin viihdeteollisuuden juutalais-sionistimogulien mieleen. Sillä jos näillä ns. Illuminatin eliitti on aina pyrkinyt salaamaan oman toimintansa ja nämä Hollywoodin valitut maailmantähdet ovat myös tehneet tuotantoyhtiöidensä kanssa tiukat sopimukset, jossa kielletään kaikki poliittinen aktivismi.

Mutta jos joku stara erehtyy näitä sääntöjä rikkomaan, niin Hollywoodin sionistiset elokuvatuottaja tahot pystyvät kenen tahansa uran lopettamaan kuin seinään. Michael Jackson aavisti sen, että hänet suunniteltiin salamurhattavan ja oli tästä kertonut jopa pojalleen Princelle. Sionistien kontrolloimat tiedotusvälineet eivät silti edelleenkään ole missään vaiheessa valottanut, että kun Michael Jackson puhui "heistä", jotka aikovat tappaa minut.

Että keitä ovat "he". Hän tarkoitti "heillä" tätä samaa Illuminatia, tai sitä valtaeliittiä jolla on kaikki piilotettukin ylivalta. Mutta maailmantähdet eivät kuitenkaan uskalla puhua suoraan, että keitä nämä eliitin niljakkeet ovat, koska he pelkäävät muuten henkensä edestä.

Räppäri 2pac murhattiin sen vuoksi, että hän paljasti tämän viihdeteollisuuden kiemurat ja Illuminatin sen takana. Kuten hän tuossa ylempänä olevalla videolla kertoo, että "Siinä ei ole järkeä, että joku stara tekee   miljoonaa ja asuu kymmenessä eri luksustalossa".

Hollywoodin ja viihdeteollisuuden staroilla kun ei ole Illuminati eliitin mukaan oikeutta paljastaa tätä systeemiä. Jim Carre y on vielä heittänyt herjaavaa läppää myös Monsantosta vajaa vuosi sitten, eli Illut ovat saaneet kuulla kunniansa myös tämän elintarviketeollisuuden syöpäläisen osalta.

Tuossakin Jimmy Kimmel shown pätkässä huomaa selvästi, kuinka Jimmy Kimmel näyttää hieman vaivaantuneelta, kun Carrey alkaa heittämään herjaa Illuminatista ja toteaa vielä, että "Älä yhtään yritä väittää, etteikö kukaan Hollywoodin viihdeteollisuuden parissa työskentelevä tietäisi, että mikä tämä käsimerkki oikein on". Hollywoodissa ei tällä hetkellä juuri ole näitä näyttelijöitä, joilla on oikeasti rohkeutta ja otsaa alkaa heittämään julkista herjaa huumorin keinoin Illuista. Mutta selvästi Jim Carrey kuuluu heihin ja nyt eliitti suoritti verikoston.

Koska tämä totuudenpuhujien läheisten ihmisten uhkailu ja tappaminen on CIA: Yleensä kun he alkavat uhkailemaan joitain vaikutusvaltaisia julkisuudenhenkilöitä, niin ensimmäisenä he alkavat uhkailla heille läheisten ihmisten tappamisella. Pulitzerin voittanut ja CIA: Mutta lopulta tekivät tutun tempun, että tunkeutuivat miehen asunnolle ja uhkailivat aseella häntä kirjoittamaan jäähyväiskirjeen, jossa mies kirjoitti vielä, että "teen tämän vain lasteni takia".

Sitten mies löydettiin asunnoltaan kuolleena kaksi luodinreikää päässä. Poliisin mukaan hän oli tehnyt itsemurhan, ampumalla itseään päähän kaksi kertaa.

Mistä sen tietää, vaikka Jim Carreyta oltaisiin jo uhkailtu puhelimitse? Mutta ei hän sitä sen vuoksi uskalla kertoa julkisuuteen, koska pelkää mahdollisesti oman henkensä vuoksi.

Toisaalta Carrey on jo parikymmentä vuotta sitten tehnyt parodiaa Illuminatista, kuten tuossa ylempänä olevalla kuvatallenteella näkyy. Lisäksi tähän vielä päälle se, että Carrey on ollut yksiä suurimpia rokotuskriitikoita.

Mies oli tänä vuonna ottanut rajusti kantaa siihen, että kuinka USA: Vaikka elohopea on aina ollut myrkyllistä. Lähettänyt Against NWO klo 9: Globalistit olivat koolla juhlistamassa globalismia.

Globalistinen tapahtuma Global Citizen Festival , järjestettiin äsken ja siellä esiintyivät mm. Beyoncé, Coldplay, Pearl Jam jne. Tapahtumassa oli myös puhumassa Citibankin toimitusjohtaja Stephen Bird. Hänen puheensa oli täyttä Illuminatin globalistien poliittista jargonia, missä ihannoitiin tätä eliitin korkeakulttuuria. Mutta samoin tuotiin esille, että kohta olisi edessä uusi aika "ns. Kas kummaa jostain syystä tämä Global Citizenin äsken Youtubeen lataama video ei ole oikein saanut kuin vain yhden tykkäyksen ja negatiivista peukutusta.

Kun ne ihmiset, jotka eivät tiedä eliitin ajamasta globalistisesta uudesta maailmanjärjestyksestä mitään. Niin ei heitä tällaiset videot netissä kiinnosta pätkääkään.

Vaan nämä negatiiviset kommentit tulivat kaikilta niiltä, jotka ovat jo tehneet kotiläksynsä ja ovat myös heränneet tästä kulttuurimarxistisesta painajaisunesta. Globalismi ja kaikki sen poliittinen agenda ovat täysin peräisin suolesta ja aina olleetkin. Mutta silti edelleen lukuisat rikollisten pankkien sekä CIA: Mutta vielä näille vihervasemmistolaisille aivopestyille suvakeille on keksitty parempi ja trendikkäämpi nimi tälle kaikelle ja se on ilmastonmuutos.

Mikä onkaan nerokkaampi tapa eliitin ajaa eteenpäin uusi maailmanjärjestys, kuin tehdä se vihervasemmistolaisten suosimalla "ilmastonmuutoksen" varjolla.

Lähettänyt Against NWO klo 5: Suomeen vielä 1 pakolaista. Rovaniemen kaupunginvaltuusto piti Tämä tarkoittaisi kaikkien kuntien kohdalla jo yli miljoonaa pakolaista. Luku olisi kokonaisuudessaan n. Voimme tuosta jo päätellä, että onko suomella siihen varaa, kun nytkin velkaa on valtiolla jo miltei sata miljardia euroa?

Asia kävi ilmi Facebookissa, kun eräs kansaisaktiivi otti asian esille. Hän oli yhdeltä nettisivulta bongannut Rovaniemeläisen kaupunginvaltuutetun kommentin, jossa tämä kaupunginvaltuutettu kertoi salatusta suomeen suunnitellusta pakolais pakkolainsäädännöstä.

Ei tässä mikään ruudinkeksijä tarvitse olla, että saa selville sen, kuka tätä pakolaiskriisiä oikein johtaa. Euroopan pakolaiskriisiä on johdettu alusta saakka CIA: Punainen risti ja nämä lukuisat pakolaiskeskuksia suomeen sarjassa tehtailevat järjestöt ovat kaikki rikollisia järjestöjä, koska ne tukevat YK: Sekä pyrkivät vielä taloudellisesti hyötymään itse tästä Sorosin ja Rothschilien organisoimasta Eurooppaan tunkeutuneiden pakolaisten tulvasta.

He tekevät tämän kaiken, jotta he saisivat Euroopan valtioiden kansallisidentitettit tuhottua maahanmuuton tuomalla islamisaatiolla.

Se ollaan katsottu tehokkaimmaksi keinoksi, jotta valtioiden itsemääräämisoikeus sekä kansallinen identiteetti murenee pakolaistulvan johdolla.

Valtioiden isänmaalliset ja kansalliset identiteetit kun ollaan kautta aikojen nähty vaaraksi sionistisen eliitin ajaman uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle.

Joten nyt näemme tämän kiihtyneen "pakolaiskriisin " ja se viestii siitä, että eliitillä on kiire toteuttaa uusi maailmanjärjestys. Ei kukaan tervejärkinen ihminen halua enää käyttää tuollaisia ajatusrikollisia vainoavia käyttöjärjestelmiä, sillä internet on jo tällä hetkellä kehittymässä kohti totaalitaarista ajatusrikollisten vainoamisverkkoa, jota Naton ja armeijan kybersotayksiköt yrittävät epätoivoissaan valvoa.

Teknologia kehittyy joko kahteen suuntaan. Avoimeen tietoon ja käyttäjien vapauteen b. Totaalitaariseen isoveli valvoo systeemiin, jossa botit alkavat lopulta valvomaan käyttäjien ajatuksia Kumman noista haluat tulevaisuudessa valita? Se kun on jokaisen meidän päätettävissämme, että haluammeko me todella, että teknologia ja tekoäly tulee orjuuttamaan koko ihmiskunnan ja juuri tämän takia jokaisen pitäisi olla omalla tietoisella mielellään hereillä.

Eikä enää nukkua valveilla kuten ennen. Windows on ollut tähän mennessä hyvin kaupallisesti menestyvä käyttöjärjestelmä, mutta nyt se on alkanut kusemaan omaan yhtiöönsä päin. Koska nämä uudemmat Windows käyttöjärjestelmät alkavat menemään yhä enemmän siihen suuntaan, että käyttöjärjestelmä asentaa lupia kysymättä päivityksiä sekä uusia käyttöjärjestelmiä käyttäjien koneille.

Eihän nyt vieraidenkaan luo mennä kylään kysymättä, vaan yleensä on tapana soittaa heille ensin, että oltaisiin tulossa käymään. Microsoft luovuttaa keräämänsä datan suoraan NSA: Puolimiljoonaa suomalaista kilpailukyky sopimuksen alle. Mediassahan työttömiä on syyllistetty aina luvun lamasta lähtien. Heistähän on tehty jo nykyisen suomen heikon viennin syntipukkeja, vaikka heillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Oikeistolainen miljooniensa päällä istuva eliitti on sen sijaan kaiken ajan keskittänyt piilottamaan omaisuutensa suomesta ja käärimään voitot itselleen.

Tämän kaltainen veroporsastelu Holding yhtiöillä on johtanut suomen viennin heikkoon tilaan ja samalla kun valtio joutuu lainaamaan jatkuvasti tunnin aikana 1. Niin näin nopea velkaantuminen tuhoaa suomen entisen hyvinvointivaltion. Talouden nollakasvu on lisäksi hanke, jolla läntisen rahaeliitin ajamat ajatushautomot romuttavat länsimaisen teollisuuden ja ajavat työttömäksi jääneet miehet juomaan itsensä ulos kadulle.

Alkoholipolitiikka on hyvin tiivis osa Trilateraalisen komission Euroopassakin ajamaa nollakasvuohjelmaa. Kun työ on rakennettu länsimaisen miehen kuin naisenkin ainoaksi itseisarvoksi, niin työttömäksi jäänyt ihminen on hyvin hämillään ja henkisesti hukassa. Koska ennen hänen arkipäivänsä koostuivat aivan erilaisista toiminnoista kuin aiemmin. Mutta työttömyys on tässä suhteessa kaikista kovin oman todellisen itsensä löytämisen haaste, jonka kuka tahansa meistä voi joutua kokemaan.

Hän joka tarttuu pulloon ja yrittää huuhtoa työttömyyden murheet viinalla tekee juuri näin, kuten eliitti toivoo ja haluaa. Koska työttömät duunarit ovat heille täysin hyödyttöntä valkoista roskasakkia, josta tulee päästä kaikilla keinoilla eroon. Mutta jokainen työtön ihminen, joka onnistuu löytämään tuon henkisen tasapainon, jota ei sitten edes tämä toimettomuus tule syrjäyttämään. On tässä suhteessa voitto kotiin päin, koska jos löytää oman todellisen itsensä, niin näitä ihmisiä ei enää läntiset suurvallat propaganda koneistoneen kykene enää hallitsemaan.

Työn tarkoituksena on ollut se idea, että kun saadaan ihminen juoksemaan asuntovelkaisena tuon kuukausipalkan perässä.

Niin hän ei enää tuossa oravanpyörässä ehdi kasvaa henkisesti ja löytää omaa todellista itseään. Hänelle kun kelpaa mielummin se vapaa-aika, jossa televisio hoitaa kaiken ajattelun heidän puolestaan. Mikä on tämän Yhdysvaltain hallinnon sotateollisuuden military industrial complex päätavoite, pitää varsinkin työväestö ruodussa. Mutta sen lisäksi he ovat vielä onnistuneet aivopesemään työväestön, että saivat heidät uskomaan että työttömien elättäminen olisi yhteiskunnalle se kaikkein kovin siivu.

Euroopan unionissa vain Tanskalla on korkeimmat sosiaaliturvamenot , jotka ovat 34,3 prosenttia bruttokansantuotteesta. Suomi oli vuonna tällä listalla vasta kuudes 30 prosentin osuudella. Työttömyyttä voisi kuvailla vaikka tällä klassisella tuolileikillä, jossa suuri joukko ihmisiä yrittää täyttää vapaana olevat tuolit. Jos tuolit symboloivat työpaikkoja, niin jokainen Nokian tai Microsoftin kaltaisen suuryrityksen irtisanomisbuumi veisi näitä tuoleja useita tuhansia pois. Niin miten ihmeessä se olisi työttömänä olevien työnhakijoiden vika, että Nokia tai Microsoft irtisanoo useita tuhansia suomalaisia työttömyyskortistoon?

Työpaikkoja ei kasva missään puussa, vaan niitä syntyy vain silloin, kun syntyy uusia investointeja, eli velkaa. Mutta nyt kun suomessa on huono ostovoima, niin uusia investointeja ei enää synny entiseen tahtiin ja nämä muutamat it-alan brändeiksi nousseet teknologiayhtiöt kuten Angry Birdsien kehittänyt Rovio.

Niin he saivat ulkomaalaisilta sijoittajilta rahansa tuohon ideaan. Suomessa taas toimii enemmän näitä sijoittajia, jotka eivät ole valmiita juuri suursijoittamaan suomalaisiin yrityksiin. Joten kun rikas eliitti on vielä piilottanut suurimman osan omaisuudestaan mm.

Sveitsiin ja ulkomaille Holding -yhtiöihin, niin se viittaa myös siihen, etteivät nämä suomen rikkaat suvut luota enää edes suomalaisiin pankkeihin. Jos valtiolla alkaa olla rahat loppu, niin pitääkö sitä rahaa sitten ryöstää köyhimpien suomalaisten sosiaalituista?

Tarvitseeko sitten suomalaiset miljonäärit sosiaalitukia? Suomen valtiohan tukee jo nyt varakkaiden suomalaisten Tesla-sähköautoilua jopa n. Aivan kuin näillä miljonääreillä ei olisi varaa tuota viittäsataa hommata omasta pussistaan. Mutta Sveitsiin taivutaan ja Holding yhtiöihin keskittyvään verosuunnitteluun.

Miten sitten tämä suomalaisten negatiivinen ja työttömiin kohdistuva halveksunta ja kateus saataisiin tasapainotettua. Minä ehdottaisin siihen tilalle sellainen Haluatko Miljonääriksi kaltainen kisa, jonka nimi olisikin "Haluatko Sossupummiksi". Tuohon kisaan voisi osallistua vain yli euroa vuodessa tienaavat kuuluisat julkisuudenhenkilöt. Sitten kun joku voittaisi tuon kisan, niin hänen pankkitilinsä ja varansa takavarikoitaisiin muutaman kuukauden ajaksi, jolloin nämä makeaan julkisuuden elämään ennen tottuneet julkisuudenhenkilöt joutuisivat nöyrtymään työttömien sosiaalitukien suuruiseen elämään.

Tuona aikana ei myöskään kukaan kisaan osallistuva julkisuudenhenkilö saisi rampata suomen viihdepiirien kemuissa, tai elää näiden suomen rikkaiden seurapiirien siivellä. Luulisin että tämänkaltainen inhorealistinen viihdesarja voisi lopulta näyttää sen totuuden siitä, että minkälaista on tällaisen suomalaisen työttömän perus arki, jossa jokainen ruokakauppa meno joudutaan laskemaan erikseen ja julkisen liikenteen tai autoilun kustannuksetkin syövät kuukauden minimi budjetista usein jo niin paljon, että joudutaan nöyrtymään valtion leipäjonoihin.

Duunariväestö on aivopesty olemaan työtömille kateellinen, koska työttömillä ei ole muuta kuin aikaa. Mutta työttömillä ei taas ole rahaa. Duunariväestöllä taas itsellään on jonkin verran pesämunaa pankkitilillä, ellei ole sitten niitä jo valmiiksi juonut.

Mutta kun lähes kaikki aika menee siellä oravanpyörässä juoksemiseen, niin tässä tilanteessa ollaan helposti kateellisia pelkän sosiaaliturvan varassa eläville, juuri tuosta heidän ajankäytön vapaudesta. Trilateraalinen komissio taas think thankkeineen ajatushautomon työryhmä haluaisi, että jokainen Eurooppalainen työtön kokisi itsensä mitättömiksi luusereiksi ja ajautuisi juomaan itsensä siltojen alle.

Tämä kun on talouden nollakasvun salainen poliittinen agenda. Ulkomaalaiset pankit ryöstävät sitten valtion toisensa jälkeen velkaannuttamalla niiden jo haltuunotetut keskuspankit. Sillä tämä Suomen Pankki on jo ollut eurojen aikakaudella pääasiassa maailman rikkaimman pankkisuvun Rothschildien hallussa. Mutta se pitäisi käydä palauttamassa takaisin Suomen valtion alaisuuteen ja siihen tarvitsemme EU eron.

Lähettänyt Against NWO klo 8: Angry Birds , duunarit , Haluatko sosiaalipummiksi , itsetunto , kateus , kilpailukykysopimus , palkkaorjuus , sosiaalituet , teknologiabuumi , trilateraalinen komissio , työttömyys.

Microsoftin ja Nokian salaiset sisäpiirikaupat. Muutama vuosi sitten Nokia päätti yhtäkkiä myydä Microsoftille koko mobiiliyksikkönsä. Kauppahinta oli 5,44 miljardia euroa. Tuolloin Nokialla oli pääjohtajanaan amerikkalainen Stephen Elop , joka toimi aiemmin Microsoftilla yritysratkaisuista vastaavan yksikön pääjohtajana.

Suomen insinööriliiton tuore puheenjohtaja Samu Salo vaatii nyt suomen hallintoa vaikeuttamaan teknologia-alan työntekijöiden irtisanomista. Kun tähän mennessä eteenkin näiden suuryhtiöiden työntekijät ovat käytännössä vapaata riistaa potkia valtionkonttorin luukuille, jolloin suuryritys ei enää vastaa heidän kustannuksistaan. Tähän kun vielä lisää sen, että  kuinka Nokia ja Microsoft rohmuavat suomen veronmaksajien taskuista satojen miljoonien eurojen vuosittaiset yritystuet.

Niin mihin niitä oikein käytetään Nokian ja Microsoftin nykyiset yritysinvestoinnit on opittu Milton Friedmanin ja jenkkikonsulttien opeista, joissa potkut ovat nykyinen investointi, joilla suurten yritysten johto vetää irtisanottujen työntekijöiden potkuilla säästetyt kustannukset omiin liiveihinsä.

Joten eipä ihme, että valtion taloudella menee huonommin kuin koskaan. Koska nämä ahneet veroporsaat eivät välitä työntekijöidensä hyvinvoinnista pisaraakaan.

Nokian kaltaisilla suuryrityksillä on ollut it-kuplan jälkeen yksi ongelma ja se on yritysjohdon pohjaton ahneus. Sillä siinä vaiheessa kun yritysjohtajien ahneus alkaa hallita suuryrityksen ulkomaankaupankin bisnestrategioita, niin tällainen toiminta lopulta tuhoaa nämä suuryritykset kokonaan. Sitten kun nämä psykopaateista koostuvat yritysjohtajat kieroilevat yritysjohdon kanssa itselleen lisää miljoonaoptioita, vaikka firman kurssit ovat alhaalla.

Niin tässä yrityksen johto syö liikaa omasta kuormasta ja laittaa lopulta sitten työntekijöitään pihalle, jotta voisivat ryöstää heiltä sen verran, että firman tase saadaan taas näyttämään plussalta. Mutta tämä ei vielä riitä heille Nokiaa ylistettiin luvun alussa, kun se loi tällä kännykkä myynnillä yhden maailman tunnetuimman puhelin brändin.

Mutta lopulta tämä ahne Nokian yritysjohto halusi myydä tuon koko puhelinyksikön sisäpiirikaupoikka Microsoftille, jotta Microsoft voisi ostaa varteenotettavimman kilpailijansa pois markkinoilta. Paljonkohan piti Nokian johtoa voidella ennen näitä kauppoja, vai vetivätkö yritysjohto sisäpiirikaupoista omat välitysprosenttinsa? Nokian menestys -luvun alussa perustui alihankkijoihin, koska Salonkin puhelintehtaassa hommat teetettiin vuokratyöntekijöillä. Olen kuullut, että tuolloin Nokian Salon tehtailla työskennelleet vuokratyöntekijät kertoivat palkkauksen olleen niin alhainen, verrattina mediaanituloihin.

Että tehtaassa olisi pitänyt miltei olla pyöröovet, joista uudet ja vanhat työntekijät olisivat voineet mennä ja tulla. Uudet sisään ja vanhat ulos. Mutta sen sijaan suomen media ylpisteli koko tuon luvun alun vain Nokian yrityksen menestyksellä. Eikä missään vaiheessa kertonut tuota totuutta, että tämä Nokian voitollinen brändi luotiin näiden alipalkattujen tehdasorjien selkänahoista.

Kapitalismi on aina perustunut siihen, että suuret yritykset tekevät voittonsa alipalkattujen ja huonoissa olosuhteissa työskentelevien palkkaorjien avulla. Itseasiassa jos lapsityövoima olisi suomessa sallittua, niin nämä puhelinbrändeistään tunnetut yrityksetkin siirtyisivät siihen varmasti hyvin pian. Kunhan vain näille pienokaisille saisi jotenkin opetettua ensin puhelimien kokoomista. Euroopan unionin tulevaisuus näyttää tällä hetkellä todella kurjalta, jos katsoo miten Kreikalla pyyhkii.

Yksityiset rahalaitokset Euroopan keskuspankkia myöten ovat luomassa EU: Jos Suomi lähtisi tähän hikipaja-liittovaltioon mukaan, niin se tietäisi paluuta orjayhteiskuntaan. Sipilän hallinnon työläisille tyrkyttämä kilpailukykysopimus on jo osa tuota juonta, jossa työväestön nykyiset mediaanitulojakin hipovat työehtospimukset olisi tarkoitus tuhota hajoittamalla ensin ammattiyhdistysliikkeet.

Sitten kun suomen teollisuus saatetaan hikipajojen aikakaudelle, niin keskiluokka tuhoutuu. Tämä kaikki olisi kuitenkin edelleen pelastettavissa vain yhdellä keinolla.

Suomen Pankki tuomalla markat takaisin, alkaisi devalvoimaan valuuttaa välittömästi tuon jälkeen. Toisaalta tähän suomen velkaantumiseen olisi vielä sellainenkin takaportti, jos Suomen Pankki uskaltaisi tehdä Irlannit ja alkaa painamaan euroja omin päin Euroopan keskuspankin seläntakana.

toukokuu Kouvolasta kauneimmat aikuisen miehen naamalle porno teini erotiikk Imainen joulu naisen paljas pippeli www ikä ihmisten pornoa suomipornoa seksifilmit . suomiporno gina lothar saa perseeseen ilmaiset seksivi vaimoani Kuuluisimmat homoseksuaalit pillua väkisin musta nainen vessa pissa. toukokuu Korkman: Suomen eurojäsenyys oli vakava erehdys · Kupittaan psykiatrian skandaalin medialle paljasta 11 m² omakotitalostako ongelma. toukokuu Saavat kyrpää tätin pimppi kiimassa porno mr lothar ja kiimaisia Leikaus ilmaiset puh sex rintojen näykkiminen sex seuraa naisille kalu sykki ihanasti seksipelit puhelimeen ilman kirjautumista paljasta terskaa kotirouvat pornokuvat. .. pylly lyhyt kasvuista japani oil youtube homoseksuaalisuus sairaus.

Hdporn kamasutra sex homoseksuaaliseen

4. kesäkuu Tiirailu porno teinin tyttäreni masturboimasta äiti seksi chattailu kik paljasta pillua kuumaa naintia koiran terska paljaana uimarannalla maailman kuuluisimmat homoseksuaalit kaunista pillua neitsyt alusasut verkkokauppa thai . seksi liikkeitä pyllyreikä sihteeriopisto kuopio sukkahousut hevosen kalua. 5 Sep chat old hat helsinki auto merkit paras porno sivusto suomi24 .. Sitten hän imee kaluani, kun minä katselen pornoelokuvaa vatsan päällä olevasta läppäristä. Bub helmi sex paljasta pillua naantalissa porrno tähdet tähdet. hd seksivideot luomuteurastaja tiukkaan pilluun mustakissa gina bensa vs. syyskuu Ruotsissa on noussut julkinen kohu siitä, kun Yhdysvaltain FBI:n raportti paljastaa, että vuonna Tukholman keskustassa räjähtäneen.

KARVAT POIS ALAPÄÄSTÄ OMA KUVA GAY ORG